Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir užpilti šiltu pienu (2 v.š.). Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti, berti druską, mielių mišinį, aliejų, pieną ir minkyti. Įmušti kiaušinį.
Jei tešla lipni, įdėti dar truputį miltų. Ji turi būti elastinga.
Tuomet uždengti tešlą, ir palikti pakilti (apie 1 valandą).

Cinamoninės sraigutės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | miltai (SPELTA) |
100 gramų | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
125 mililitrai | pienas |
1 žiupsnelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (įdarui) |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Pakilusią tešlą iškočioti, apiberti cinamonu ir cukrumi, susukti vyniotinį ir supjaustyti gabalėliais.
3.
Pakildinti dar 10 minučių, kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Bandelės su džemu
-
Žuvies spurgytės
-
Mielinės spurgos
-
Bandelės su mėsa ir paprikomis
-
Pusryčių bandelės
-
Minkštos bandelės su dešrelėmis
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Naminė balta duona
-
Bandelės su cinamonu
-
Varškės bandelės
-
Močiutės kaimiškos dešrelės
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Sūrio pyragėliai
-
Bandelės hamburgeriams
-
Avižinės bandelės
-
Karštos bandelės
-
Bandelės su varške
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Kvietinės bandelės
Cinamoninės sraigutės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, SPELTA,
300 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Mielės, sausos,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
125 mililitrai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus, įdarui,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir užpilti šiltu pienu (2 v.š.). Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti, berti druską, mielių mišinį, aliejų, pieną ir minkyti. Įmušti kiaušinį.
Jei tešla lipni, įdėti dar truputį miltų. Ji turi būti elastinga.
Tuomet uždengti tešlą, ir palikti pakilti (apie 1 valandą).Pakilusią tešlą iškočioti, apiberti cinamonu ir cukrumi, susukti vyniotinį ir supjaustyti gabalėliais.
Pakildinti dar 10 minučių, kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...