Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Garinta lašiša su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | citrinos |
400 gramų | bonduelle french mix |
25 gramai | sviestas |
10 gramų | prieskoninės žolelės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaritos varškės apkepas
-
Lietuviški "sushiai"
-
Keptas triušis garstyčių ir medaus marinate
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Įdarytos bandelės
-
Keptas upėtakis
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Grikių blynai
-
Austrijos varškėtis
-
Keptos rudmėsės svieste
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Kotletukai šventiškai
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Garinta lašiša su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, file,
500 gramų - Druska
- Pipirai
- Citrinos
-
Bonduelle French mix,
400 gramų -
Sviestas,
25 gramai -
Prieskoninės žolelės, šviežios,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...