
Grybų kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | grybai ( šaldyti) |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pasūdytus užšaldytus grybus apvirti, palikti nusivarvėti.
2.
Sumaišyti grybus su druska (jei trūksta), pipirais.
3.
Susmulkinti svogūną, sudėti juos į grybus, įmušti kiaušinį, viską sutrinti trintuvu. Į masę dėti miltus, viską dar kartą pertrinti iki vientisos masės. Masė turi būti minkšta, primenanti įprastinę kotletų masę.
4.
Gautą masę kabinkite su šaukštu, dėkite į įkaitintą keptuvę (~ 2 v.š.) kaip kotletuką, apkepkite kotletus iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Virtų bulvių blynai
-
Vištiena su daržovėmis
-
Šašlykas marinuotas alumi ir medumi
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Bajoriška kiaušinienė su voveraitėmis
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Marinuota stinta
-
Virtinukai su vištiena
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Šernienos kepsnys
-
Kukuliukai švediškai
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Bulvinė pica
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Vištienos užkepėlė
Grybų kotletai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, šaldyti,
500 gramų -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdytus užšaldytus grybus apvirti, palikti nusivarvėti.
Sumaišyti grybus su druska (jei trūksta), pipirais.
Susmulkinti svogūną, sudėti juos į grybus, įmušti kiaušinį, viską sutrinti trintuvu. Į masę dėti miltus, viską dar kartą pertrinti iki vientisos masės. Masė turi būti minkšta, primenanti įprastinę kotletų masę.
Gautą masę kabinkite su šaukštu, dėkite į įkaitintą keptuvę (~ 2 v.š.) kaip kotletuką, apkepkite kotletus iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...