Grybų kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | grybai ( šaldyti) |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pasūdytus užšaldytus grybus apvirti, palikti nusivarvėti.
2.
Sumaišyti grybus su druska (jei trūksta), pipirais.
3.
Susmulkinti svogūną, sudėti juos į grybus, įmušti kiaušinį, viską sutrinti trintuvu. Į masę dėti miltus, viską dar kartą pertrinti iki vientisos masės. Masė turi būti minkšta, primenanti įprastinę kotletų masę.
4.
Gautą masę kabinkite su šaukštu, dėkite į įkaitintą keptuvę (~ 2 v.š.) kaip kotletuką, apkepkite kotletus iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti griežčiai
- Vištienos pyragas su grybais
- Žuvies kukuliai
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Keptos gelteklės
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Porai su ryžiais
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Avienos šašlykai
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Kalakutienos pyragas
- Avižiniai blynai
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Medžiotojų kepsniai
- Kopūstų pudingas (Kålpudding)
- Vištiena su baltuoju padažu
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
Grybų kotletai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, šaldyti,
500 gramų -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdytus užšaldytus grybus apvirti, palikti nusivarvėti.
Sumaišyti grybus su druska (jei trūksta), pipirais.
Susmulkinti svogūną, sudėti juos į grybus, įmušti kiaušinį, viską sutrinti trintuvu. Į masę dėti miltus, viską dar kartą pertrinti iki vientisos masės. Masė turi būti minkšta, primenanti įprastinę kotletų masę.
Gautą masę kabinkite su šaukštu, dėkite į įkaitintą keptuvę (~ 2 v.š.) kaip kotletuką, apkepkite kotletus iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...