Pirmiausia dedame virti ryžius, išvirtus ryžius padedame, kad atauštų, sumalame grybus, įmalame svogūną, papriką, tai pat ataušusuis ryžius, dedame kiaušinius ir miltų tik, kad gautųsi tirštoka masė, įkaitiname keptuvę ir su šaukstu dedame masę, apkepame iš vienos pusės ir iš kitos. Kepame kotletukus, galite daryti kokio norite dydžio. Tinka valgyti su grietine ar su padažu.
skanaus!

Grybų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | pievagrybiai |
250 gramų | ryžiai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Jautiena kiniškai
-
Kiauliena su imbieru
-
Vyniotinis Kubilas
-
Kriauklės su įdaru
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Spagečiai pomidoro
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
Grybų kotletukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
400 gramų -
Ryžiai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia dedame virti ryžius, išvirtus ryžius padedame, kad atauštų, sumalame grybus, įmalame svogūną, papriką, tai pat ataušusuis ryžius, dedame kiaušinius ir miltų tik, kad gautųsi tirštoka masė, įkaitiname keptuvę ir su šaukstu dedame masę, apkepame iš vienos pusės ir iš kitos. Kepame kotletukus, galite daryti kokio norite dydžio. Tinka valgyti su grietine ar su padažu.
skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Gintare
2009-12-23 13:40
Katik pasidariau. Tikrai reikia maziau ryziu, o svoguna pjausciau, nes tarkuotas suteikia kartumo... Am, siaip visai nieko, bet reik daug prieskoniu (cia kaip kam pagal skoni) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...