Pirmiausia dedame virti ryžius, išvirtus ryžius padedame, kad atauštų, sumalame grybus, įmalame svogūną, papriką, tai pat ataušusuis ryžius, dedame kiaušinius ir miltų tik, kad gautųsi tirštoka masė, įkaitiname keptuvę ir su šaukstu dedame masę, apkepame iš vienos pusės ir iš kitos. Kepame kotletukus, galite daryti kokio norite dydžio. Tinka valgyti su grietine ar su padažu.
skanaus!

Grybų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | pievagrybiai |
250 gramų | ryžiai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Vištienos šašlykas
-
Krevečių užkepėlė
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Lašiša su citrina
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Žuvis tešloje
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Kepsniai su ananasais
-
Svieste kepti baravykai
-
Vištiena su pupelemis
-
Helovino vakarienė
-
Kepta antis su obuoliais
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Kepta vištiena su jogurtu
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Keptų kepenų gaminimas
Grybų kotletukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
400 gramų -
Ryžiai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia dedame virti ryžius, išvirtus ryžius padedame, kad atauštų, sumalame grybus, įmalame svogūną, papriką, tai pat ataušusuis ryžius, dedame kiaušinius ir miltų tik, kad gautųsi tirštoka masė, įkaitiname keptuvę ir su šaukstu dedame masę, apkepame iš vienos pusės ir iš kitos. Kepame kotletukus, galite daryti kokio norite dydžio. Tinka valgyti su grietine ar su padažu.
skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Gintare
2009-12-23 13:40
Katik pasidariau. Tikrai reikia maziau ryziu, o svoguna pjausciau, nes tarkuotas suteikia kartumo... Am, siaip visai nieko, bet reik daug prieskoniu (cia kaip kam pagal skoni) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...