Pirmiausia dedame virti ryžius, išvirtus ryžius padedame, kad atauštų, sumalame grybus, įmalame svogūną, papriką, tai pat ataušusuis ryžius, dedame kiaušinius ir miltų tik, kad gautųsi tirštoka masė, įkaitiname keptuvę ir su šaukstu dedame masę, apkepame iš vienos pusės ir iš kitos. Kepame kotletukus, galite daryti kokio norite dydžio. Tinka valgyti su grietine ar su padažu.
skanaus!
Grybų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | pievagrybiai |
250 gramų | ryžiai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Orkaitėje keptos bulvės
- Olandiškas ryžių apkepas
- Obuolių ir morkų blynai
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Vištienos gabaliukai aluje
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Varškės apkepas su vyšniomis
- Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Pupos su čiobreliais
- Kepta višta su bulvytėmis
- Rudeninis laivelis
- Cepelinai su mėsa
- Švilpikai
- Varškės apkepas su persikais
- Blyninės picos iš bulvių
- Mėsos kepsniai
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Laukinis ryžių plovas
- Pyragas su lašišos įdaru
Grybų kotletukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
400 gramų -
Ryžiai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia dedame virti ryžius, išvirtus ryžius padedame, kad atauštų, sumalame grybus, įmalame svogūną, papriką, tai pat ataušusuis ryžius, dedame kiaušinius ir miltų tik, kad gautųsi tirštoka masė, įkaitiname keptuvę ir su šaukstu dedame masę, apkepame iš vienos pusės ir iš kitos. Kepame kotletukus, galite daryti kokio norite dydžio. Tinka valgyti su grietine ar su padažu.
skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Gintare
2009-12-23 13:40
Katik pasidariau. Tikrai reikia maziau ryziu, o svoguna pjausciau, nes tarkuotas suteikia kartumo... Am, siaip visai nieko, bet reik daug prieskoniu (cia kaip kam pagal skoni) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...