
Jautienos čenakai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
3 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname. Keptą mėsą sudedame į molinius indelius, ant viršaus uždedame griežinėliais supjaustytas daržoves, bulves, kapotą česnaką. Supilame riebalus, kuriuose kepė mėsa, garstyčias, grietinę ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Įpilame vandens, pagardiname druska ir kepame karštoje orkaitėje apie 30-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kotletukai
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Kotletukai su sūriu
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Kalakutienos maltiniai
-
Vikšrų vakarienė
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Pyragas su mėsa
-
Kotletukai šventiškai
-
Aštrus guliašas
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Triušienos šašlykas
-
Spageti su kukuliais
-
Mėsos apkepas
-
Jautiena gurmanams
-
Šašlykai su majonezu
-
Avienos šonkauliukai
Jautienos čenakai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname. Keptą mėsą sudedame į molinius indelius, ant viršaus uždedame griežinėliais supjaustytas daržoves, bulves, kapotą česnaką. Supilame riebalus, kuriuose kepė mėsa, garstyčias, grietinę ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Įpilame vandens, pagardiname druska ir kepame karštoje orkaitėje apie 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...