Jautienos čenakai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
3 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname. Keptą mėsą sudedame į molinius indelius, ant viršaus uždedame griežinėliais supjaustytas daržoves, bulves, kapotą česnaką. Supilame riebalus, kuriuose kepė mėsa, garstyčias, grietinę ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Įpilame vandens, pagardiname druska ir kepame karštoje orkaitėje apie 30-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Šašlykas majonezo marinate
- Vasaros šašlykas
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Romšteksas majonezo padaže
- Apkepta virta karka
- Veršienos muštiniai
- Kiaulienos kepsneliai
- Veršienos šašlykas
- Strėvos suktinis kitaip
- Ranka
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Vyne troškintas triušis
- Naminis šnicelis
- Indiškai kepta kiauliena
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
Jautienos čenakai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname. Keptą mėsą sudedame į molinius indelius, ant viršaus uždedame griežinėliais supjaustytas daržoves, bulves, kapotą česnaką. Supilame riebalus, kuriuose kepė mėsa, garstyčias, grietinę ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Įpilame vandens, pagardiname druska ir kepame karštoje orkaitėje apie 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...