Juodųjų serbentų pyragas su varške
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai: | ||
4 stiklinės | kvietiniai miltai | |
200 gramų | sviestas | |
1 stiklinė | cukrus | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
Įdarui: | ||
3 stiklinės | juodieji serbentai | |
400 gramų | varškė | |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Miltus sumaišome su cukrumi.
2.
Į miltus sudedame atšaldytą, burokine tarka sutarkuotą sviestą ir 1 kiaušinį. Minkome rankomis. Tešla turi būti trapi, bet suspaudus, rankoje sulipti. Jei nelimpa, įpilkite 2-4 šaukštus šalto vandens ir dar minkykite.
3.
2/3 gautos tešlos sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
4.
Įdarui varškę sutriname su vienu kiaušiniu ir paskirstome ant tešlos.
5.
Juoduosius serbentus patriname su 5 kupinais šaukštais cukraus ir suberiame ant varškės masės, paskirstome tolygiai.
6.
Likusią 1/3 tešlos tolygiai patrupiname ant viršaus.
7.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių arba kol švelniai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Batonas su sūriu ir česnaku
- Bulka su šokolado įdaru
- Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
- Obuolių pyragas
- Skanus riešutų pyragas
- Juodųjų serbentų pyragas su varške
- Šimtalapis su meile
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Moliūgų duona
- Paprastas pyragas su aguonomis
- Ryžių pyragas su silke
- Varškės pyragas su obuoliais
- Varškės apkepas su bananais
- Žydų meduolis
- Evelinos varškės pyragas
- Pyragas "Prie arbatos"
- Obuolių pyragas be tešlos
- Obuolių pyragas su riešutais
Juodųjų serbentų pyragas su varške
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
4 stiklinės -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Juodieji serbentai,
3 stiklinės -
Varškė,
400 gramų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Emilija
(
)
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišome su cukrumi.
Į miltus sudedame atšaldytą, burokine tarka sutarkuotą sviestą ir 1 kiaušinį. Minkome rankomis. Tešla turi būti trapi, bet suspaudus, rankoje sulipti. Jei nelimpa, įpilkite 2-4 šaukštus šalto vandens ir dar minkykite.
2/3 gautos tešlos sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Įdarui varškę sutriname su vienu kiaušiniu ir paskirstome ant tešlos.
Juoduosius serbentus patriname su 5 kupinais šaukštais cukraus ir suberiame ant varškės masės, paskirstome tolygiai.
Likusią 1/3 tešlos tolygiai patrupiname ant viršaus.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių arba kol švelniai paruduos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai