![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kalėdų bandelės su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
30 gramų | džiūvėsėliai |
300 gramų | pievagrybiai |
25 gramai | baravykai (džiovinti) |
1 vienetas | tešla (sluoksniuota) |
15 gramų | bazilikas |
15 gramų | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
40 gramų | grietinėlės, 35% |
50 gramų | kiauliena (kumpis) |
šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį ir viską pabarstome prieskoniai ir paliekame pasitroškinti, o prieš tai įmesti ir smulkiai supjaustytą džiovintą baravyką. Po 7 min. supilti grietinėlę ir džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
-
Spurgos pavakariams
-
Minkšti juodojo šokolado sausainiai
-
Vasaros vyšnia
-
Duona be glitimo
-
Tartaletės su vaisiais
-
Imbieriniai sausainiai
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Sūrio keksiukai
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Moliūgų pyragas
-
Šokoladinis biskvitas
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Nekeptas varškės tortas
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Sotus pyragas su vištiena
-
Piršteliai su kmynais
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Vaflis
Kalėdų bandelės su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
30 gramų -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Baravykai, džiovinti,
25 gramai -
Tešla, sluoksniuota,
1 vienetas -
Bazilikas,
15 gramų -
Druska,
15 gramų - Pipirai, juodieji
-
Grietinėlė, 35%,
40 gramų -
Kiauliena, kumpis,
50 gramų - Baravykai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį ir viską pabarstome prieskoniai ir paliekame pasitroškinti, o prieš tai įmesti ir smulkiai supjaustytą džiovintą baravyką. Po 7 min. supilti grietinėlę ir džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...