
Keptas triušis sviestiniame marinate
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | triušiena (Šviežias triušis (apie 1,5 kg)) |
200 gramų | sviestas |
40 gramų | prieskoniai (persilado) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
1 žiupsnelis | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
2.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
3.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Kepti ryžiai
-
Makaronų apkepas
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Karališkoji silkė
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Dešrelės su įdaru
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Grikių apkepas
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Sveikuolių maltinis
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Kalakutiena su medumi
Keptas triušis sviestiniame marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Triušiena, Šviežias triušis (apie 1,5 kg),
1 vienetas -
Sviestas,
200 gramų -
Prieskoniai, persilado,
40 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...