Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!
Keptų paprikų užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
| 5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 vienetas | citrinos |
| 5 arbatiniai šaukšteliai | kaparėliai (marinuoti) |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 3 vienetai | ančiuvių (konservuoti) |
| 6 vienetai | alyvuogių (žaliosios, be kauliukų) |
| 4 vienetai | paprika |
| šiek tiek | petražolės (kapotos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Valentino sumuštinukai
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Mumijos
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Įdarytos paprikos
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Tradicinė silkė
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Užklota pica
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Brokoliai tešloje
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Vaisių vėrinukai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Duona su įdaru
-
Buritos (burritos)
-
Grybų užkandis
-
Žuvis tešloje
Keptų paprikų užkandis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai, malti,
5 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kaparėliai, marinuoti,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Ančiuviai, konservuoti,
3 vienetai -
Alyvuogės, žaliosios, be kauliukų,
6 vienetai -
Paprika,
4 vienetai - Petražolės, kapotos
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
