Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keptų paprikų užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | citrinos |
5 arbatiniai šaukšteliai | kaparėliai (marinuoti) |
3 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | ančiuvių (konservuoti) |
6 vienetai | alyvuogių (žaliosios, be kauliukų) |
4 vienetai | paprika |
šiek tiek | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastas burgeris
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Sumuštinis "Ara"
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Girti čeburėkai
-
Bandelės iš batono
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Skanios "Bačkutės"
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Krevetės
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Kepenelių vyniotinis
-
Originalūs sumuštiniai
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Rūkytas lynas
-
Duona su įdaru
Keptų paprikų užkandis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai, malti,
5 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kaparėliai, marinuoti,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Ančiuviai, konservuoti,
3 vienetai -
Alyvuogės, žaliosios, be kauliukų,
6 vienetai -
Paprika,
4 vienetai - Petražolės, kapotos
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...