Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!

Keptų paprikų užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | citrinos |
5 arbatiniai šaukšteliai | kaparėliai (marinuoti) |
3 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | ančiuvių (konservuoti) |
6 vienetai | alyvuogių (žaliosios, be kauliukų) |
4 vienetai | paprika |
šiek tiek | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Silkė su salotomis
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Kepti svogūno žiedai
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Užkanda "Braškės"
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Skanūs sumuštiniai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Spalvingi iešmeliai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Keptos krevetės
-
Sūrio piršteliai
Keptų paprikų užkandis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai, malti,
5 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kaparėliai, marinuoti,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Ančiuviai, konservuoti,
3 vienetai -
Alyvuogės, žaliosios, be kauliukų,
6 vienetai -
Paprika,
4 vienetai - Petražolės, kapotos
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...