Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!

Keptų paprikų užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | citrinos |
5 arbatiniai šaukšteliai | kaparėliai (marinuoti) |
3 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | ančiuvių (konservuoti) |
6 vienetai | alyvuogių (žaliosios, be kauliukų) |
4 vienetai | paprika |
šiek tiek | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Grybų užkandis
-
Šaltiena
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Silkės ruletai
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Japoniški suktinukai
-
Silkė su burokėliais
-
Krevetės šoninės patale
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Vytintos stintos
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Mėsos duona
Keptų paprikų užkandis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai, malti,
5 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kaparėliai, marinuoti,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Ančiuviai, konservuoti,
3 vienetai -
Alyvuogės, žaliosios, be kauliukų,
6 vienetai -
Paprika,
4 vienetai - Petražolės, kapotos
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...