![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kinkanai su krevetėmis ant iešmelių
INGREDIENTAI:
12 vienetų | kinkanai |
10 vienetų | krevetės be kevalo (karališkosios) |
1 vienetas | žalioji citrina |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
10 vienetų | obuoliai (džiovintos skiltelės) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausoje keptuvėje sudėkite kinkanus, apibarstykite cukrumi ir apskrudinkite. Po to įpilkite šiek tiek vandens ir 5 min. pavirkite keptuvėje. Išgriebkite ir nusausinkite. Pakepinkite krevetes su smulkintu česnaku aliejuje. Citriną nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ant medinių iešmelių suverkite kinkanus, krevetes, obuolius, citrinas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Įdaryti artišokai
-
Krevetės su pomidorais
-
Silkė su daržovėmis
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Lašišos bokšteliai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Mini picos su majonezu
-
Piršteliai su aguonomis
-
Keptos krevetės
-
Aluje virti vėžiai
-
Piršteliai su kmynais
-
Cukinija su feta sūriu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Uždara pica
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
Kinkanai su krevetėmis ant iešmelių
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Kinkanai,
12 vienetų -
Krevetės be kevalo, karališkosios,
10 vienetų -
Žalioji citrina,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Obuoliai, džiovintos skiltelės,
10 vienetų - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausoje keptuvėje sudėkite kinkanus, apibarstykite cukrumi ir apskrudinkite. Po to įpilkite šiek tiek vandens ir 5 min. pavirkite keptuvėje. Išgriebkite ir nusausinkite. Pakepinkite krevetes su smulkintu česnaku aliejuje. Citriną nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ant medinių iešmelių suverkite kinkanus, krevetes, obuolius, citrinas.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Naras
2009-05-18 20:51
Paspausk ant zodzio Kinkanai ir pamatysi.
-
Dangule
2009-05-18 13:48
Kas tie kinkanai?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...