
Kriaušių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | imbieras |
2 vienetai | kriaušės |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (rudasis, apibarstymui) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
240 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
160 gramų | cukrus (rudasis, apibarstymui) |
2 vienetai | kiaušiniai |
60 gramų | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ištirpinkite ir atvėsinkite sviestą. Įmaišykite cukrų, kiaušinius, grietinę ir medų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir imbieru.
2.
Įmaišykite į tešlą miltų mišinį. Kriaušes nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Į tešlą įmaišykite kriaušes. Supilkite į kepimo formą.
3.
Viršų apibarstykite cukrumi ir pašaukite į 180 - 185 laipsnių orkaitę 45 minutėms.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Tortas "Rafaelo"
-
Morkų keksiukai
-
Nekeptas tortas su braškėmis
-
Angliškas tortas
-
Moliūgų pyragas
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Plikyti pyragaičiai
-
Margasis keksas
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Švediškos bandelės
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Sausainiai su migdolais
-
Naminė bulka su sezamais
-
Obuolių spurgos be mielių
-
Rūpių miltų duona
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Vengriški pyragėliai
-
Aguonų vyniotinis
Kriaušių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Imbieras,
1 arbatinis šaukštelis -
Kriaušės,
2 vienetai -
Cukrus, rudasis, apibarstymui,
1 valgomasis šaukštas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
240 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus, rudasis, apibarstymui,
160 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
60 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinkite ir atvėsinkite sviestą. Įmaišykite cukrų, kiaušinius, grietinę ir medų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir imbieru.
Įmaišykite į tešlą miltų mišinį. Kriaušes nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Į tešlą įmaišykite kriaušes. Supilkite į kepimo formą.
Viršų apibarstykite cukrumi ir pašaukite į 180 - 185 laipsnių orkaitę 45 minutėms.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...