| 8 vienetai | lakštiniai makaronai |
| 300 gramų | kiauliena (malta) |
| 450 mililitrų | pomidorai (konservuoti, be odelių) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 80 gramų | sūris (fermentinis) |
| 4 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | padažas (Pesto) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Kopūstų blyneliai
-
Ežero šašlykas
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Spageti Carbonara
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Švediški bulviniai blynai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Apelsininė lašiša
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Virdžinijos kumpis
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Vidos tinginėliai
-
Krevetės su feta sūriu
-
Šutinta stirniena
-
Troškintas lynas
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Mėsos - daržovių troškinys
Lazanija su mėsa ir pomidorais
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lakštiniai makaronai,
8 vienetai -
Kiauliena, malta,
300 gramų -
Pomidorai, konservuoti, be odelių,
450 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
80 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Padažas, Pesto
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir česnaką smulkiai sutrupinkite ir apkepkite svieste. Maišykite su faršu ir toliau kepkite, su sultimis sudėkite pomidorus, suberkite pakelį "Pesto" ir sumaišykite. Jei reikia, dar galite truputėlį pasūdyti. Lakštinių lakštus dėkite į verdantį sūdytą vandenį ir virkite 2 - 4 min. , kad jie nesuliptų į vandenį įpilkite vandens, galima naudoti tokius lazanijos lakštus, kurių apvirti nereikia.
Kepimo formą ištepkite riebalais ir dėkite lakštinio lapą. Ant jo dėkite mėsą ir sutarkuotą fermentinį sūrį , po to vėl lakštą. Sluoksniuokite, kol sudėsite įdarą ir lakštinius. Paskutinį lakštą apibarstykite sūriu ir pabarstykite sviesto trupinių.
Kepkite apie 25 min. iki 190°C temp. įkaitintoje orkaitėje, kepimo formos viršų pridenkite aliuminio folija.
