
8 vienetai | lakštiniai makaronai |
300 gramų | kiauliena (malta) |
450 mililitrų | pomidorai (konservuoti, be odelių) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
80 gramų | sūris (fermentinis) |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | padažas (Pesto) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Įdaryta veršiena
-
Paprikų laiveliai
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Žuvis tešloje
-
Bulviškienė
-
Keptos anties šlaunelės
-
Kijevo kotletai
-
Karališkas Grill otas
-
Vištienos kepsniukai
-
Marinuota stinta
-
Įdaryta cukinija
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Bačkonių suktinukas
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Baltarusiški bulviniai
-
Voveraičių padažas
Lazanija su mėsa ir pomidorais

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lakštiniai makaronai,
8 vienetai -
Kiauliena, malta,
300 gramų -
Pomidorai, konservuoti, be odelių,
450 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
80 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Padažas, Pesto
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir česnaką smulkiai sutrupinkite ir apkepkite svieste. Maišykite su faršu ir toliau kepkite, su sultimis sudėkite pomidorus, suberkite pakelį "Pesto" ir sumaišykite. Jei reikia, dar galite truputėlį pasūdyti. Lakštinių lakštus dėkite į verdantį sūdytą vandenį ir virkite 2 - 4 min. , kad jie nesuliptų į vandenį įpilkite vandens, galima naudoti tokius lazanijos lakštus, kurių apvirti nereikia.
Kepimo formą ištepkite riebalais ir dėkite lakštinio lapą. Ant jo dėkite mėsą ir sutarkuotą fermentinį sūrį , po to vėl lakštą. Sluoksniuokite, kol sudėsite įdarą ir lakštinius. Paskutinį lakštą apibarstykite sūriu ir pabarstykite sviesto trupinių.
Kepkite apie 25 min. iki 190°C temp. įkaitintoje orkaitėje, kepimo formos viršų pridenkite aliuminio folija.