
Keptos ančiukų kulšelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | antienos (Šviežios kulšelės (apie 500 g)) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
2.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
3.
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su abrikosais
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištiena su sojų daigais
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Vištienos užkepėlė
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Gardžioji vištiena
-
Vištienos filė kepsnys
-
Filiukai pataluose
-
Traški vištiena
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos kepsniukai
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos blyneliai
Keptos ančiukų kulšelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, Šviežios kulšelės (apie 500 g),
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...