![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepta žąsies kulšelė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | žąsis (Šviežios kulšelės (apie 1 kg)) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (persilado) |
1 žiupsnelis | pipirai (žalieji) |
3 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | padažas (sojų) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (alyvuogių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Žąsienos kulšeles įtrinti prieskoniais, apšlakstyti sojos padažu ir aliejumi. Palikti apie 1 valandą pasimarinuoti, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
2.
Lengvai pasimarinavusias žąsų kulšeles iš abiejų pusių apkepti įkaitintoje keptuvėje po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę - nevartant, kantriai laukiant, kol gražiai apskrus.
3.
Apkepus suvynioti žąsies kulšeles į foliją ir pašauti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti apie 40 minučių.
4.
Pateikti su keptomis ar virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Vištienos blyneliai
-
Višta su apelsinais
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Skanus viščiukas
-
„Šypsena“
-
Virta apkepinta vištiena
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos apkepas su cukinija
Kepta žąsies kulšelė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žąsis, Šviežios kulšelės (apie 1 kg),
2 vienetai -
Prieskoniai, persilado,
1 žiupsnelis -
Pipirai, žalieji,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
3 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Padažas, sojų,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus, alyvuogių,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žąsienos kulšeles įtrinti prieskoniais, apšlakstyti sojos padažu ir aliejumi. Palikti apie 1 valandą pasimarinuoti, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
Lengvai pasimarinavusias žąsų kulšeles iš abiejų pusių apkepti įkaitintoje keptuvėje po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę - nevartant, kantriai laukiant, kol gražiai apskrus.
Apkepus suvynioti žąsies kulšeles į foliją ir pašauti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti apie 40 minučių.
Pateikti su keptomis ar virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...