
Kepta žąsies kulšelė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | žąsis (Šviežios kulšelės (apie 1 kg)) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (persilado) |
1 žiupsnelis | pipirai (žalieji) |
3 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | padažas (sojų) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (alyvuogių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Žąsienos kulšeles įtrinti prieskoniais, apšlakstyti sojos padažu ir aliejumi. Palikti apie 1 valandą pasimarinuoti, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
2.
Lengvai pasimarinavusias žąsų kulšeles iš abiejų pusių apkepti įkaitintoje keptuvėje po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę - nevartant, kantriai laukiant, kol gražiai apskrus.
3.
Apkepus suvynioti žąsies kulšeles į foliją ir pašauti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti apie 40 minučių.
4.
Pateikti su keptomis ar virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Kijevo kotletas
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Farširuotos blauzdelės
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Kepenėlių blyneliai
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Vištiena su čili
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Kepta žąsies kulšelė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žąsis, Šviežios kulšelės (apie 1 kg),
2 vienetai -
Prieskoniai, persilado,
1 žiupsnelis -
Pipirai, žalieji,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
3 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Padažas, sojų,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus, alyvuogių,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žąsienos kulšeles įtrinti prieskoniais, apšlakstyti sojos padažu ir aliejumi. Palikti apie 1 valandą pasimarinuoti, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
Lengvai pasimarinavusias žąsų kulšeles iš abiejų pusių apkepti įkaitintoje keptuvėje po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę - nevartant, kantriai laukiant, kol gražiai apskrus.
Apkepus suvynioti žąsies kulšeles į foliją ir pašauti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti apie 40 minučių.
Pateikti su keptomis ar virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...