![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Meduolis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | kava |
1.5 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | medus |
0.5 stiklinės | riešutai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į kavą įmaišykite cukrų, kad ištirptų, ir medų.
2.
Riešutus (graikinius, migdolus ir pan.) sukapokite.
3.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir kitais prieskoniais.
4.
Į kavos masę iš lėto berkite ir įmaišykite miltus ir galiausiai įmaišykite riešutus.
5.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą, išklotą kepimui skirtu popieriumi, ir kepkite apie 55 minutes 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų meduolis
-
Mėlynių pyragas
-
Vištienos užkepėlė
-
Obuolių pyragas
-
Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
-
Trijų skonių pynė
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Ingos pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Ūkininkų pyragas
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Mėgstamiausias pyragas
Meduolis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kava,
250 mililitrų -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Imbieras
- Gvazdikėliai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kavą įmaišykite cukrų, kad ištirptų, ir medų.
Riešutus (graikinius, migdolus ir pan.) sukapokite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir kitais prieskoniais.
Į kavos masę iš lėto berkite ir įmaišykite miltus ir galiausiai įmaišykite riešutus.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą, išklotą kepimui skirtu popieriumi, ir kepkite apie 55 minutes 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-02-20 05:48
Bet tikrai kaip čia be kiaušinių
-
Raminta
2012-06-19 19:53
o kur kiausiniai ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...