Meduolis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 350 gramų | kvietiniai miltai |
| 250 mililitrų | kava |
| 1.5 stiklinės | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 0.5 stiklinės | riešutai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | imbieras |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
| šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į kavą įmaišykite cukrų, kad ištirptų, ir medų.
2.
Riešutus (graikinius, migdolus ir pan.) sukapokite.
3.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir kitais prieskoniais.
4.
Į kavos masę iš lėto berkite ir įmaišykite miltus ir galiausiai įmaišykite riešutus.
5.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą, išklotą kepimui skirtu popieriumi, ir kepkite apie 55 minutes 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plokštainis diena-naktis
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Paprastasis keksas
-
Bananų pyragas
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Biskvitas su vyšniomis
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Kokosinis pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Šokoladinis keksas
-
Gaivus tortukas
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Karamelinis pyragas
-
Moliūginis varškės pyragas
Meduolis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kava,
250 mililitrų -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Imbieras
- Gvazdikėliai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kavą įmaišykite cukrų, kad ištirptų, ir medų.
Riešutus (graikinius, migdolus ir pan.) sukapokite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir kitais prieskoniais.
Į kavos masę iš lėto berkite ir įmaišykite miltus ir galiausiai įmaišykite riešutus.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą, išklotą kepimui skirtu popieriumi, ir kepkite apie 55 minutes 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-02-20 05:48
Bet tikrai kaip čia be kiaušinių
-
Raminta
2012-06-19 19:53
o kur kiausiniai ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
