Medus pavirinamas ir atvėsinamas.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgpienis, grietinė, medus, soda (išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens) ir miltai.
Tešla gerai išplakama. Ji turi būti tiršta, jokiu būdu ne kieta.
Tešla supilama į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepama nekarštoje krosnyje ar orkaitėje (150-170 laipsnių) apie 30-40 min.
Skanaus

Minkštas meduolis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | medus |
300 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | rūgpienis |
1 stiklinė | grietinė |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių duona
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Mieliniai riestainiukai
-
Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
-
Šokoladinis vyniotinis su kokosais
-
Kokosinė pynutė
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
La Chocolate Brownie II
-
Lazdelės su sūriu
-
Dribsnių sausainiai
-
Bananų pyragas
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Žuvies pyragas
-
Torteliai su uogomis
-
Bandelės su kriaušėmis
-
Songoko sausainiai
-
Tortas "Vasaros prisilietimas"
-
Bandelės su cinamonu
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Pyragėliai su obuoliene
Minkštas meduolis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Medus,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Rūgpienis,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Cukrus,
100 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Medus pavirinamas ir atvėsinamas.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgpienis, grietinė, medus, soda (išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens) ir miltai.
Tešla gerai išplakama. Ji turi būti tiršta, jokiu būdu ne kieta.
Tešla supilama į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepama nekarštoje krosnyje ar orkaitėje (150-170 laipsnių) apie 30-40 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (7)
-
Nesamone
2016-02-18 13:50
Permazai miltu.tesla skysta!
-
turbut
2016-02-18 13:48
Pati sio recepto savininke komentuoja
-
niam
2015-12-13 12:13
Ziauriai skanu dar kepsiu per kaledas
-
Ona
2014-03-17 23:51
Meduolis susmego. Kokią klaidą padariau?
-
Deimante
2012-11-26 16:30
Skanus;) :jee: niam niam :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...