Medus pavirinamas ir atvėsinamas.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgpienis, grietinė, medus, soda (išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens) ir miltai.
Tešla gerai išplakama. Ji turi būti tiršta, jokiu būdu ne kieta.
Tešla supilama į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepama nekarštoje krosnyje ar orkaitėje (150-170 laipsnių) apie 30-40 min.
Skanaus

Minkštas meduolis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | medus |
300 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | rūgpienis |
1 stiklinė | grietinė |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
-
Sausainukai su cinamonu
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Graikiškas Kalėdų saldutis
-
Žagarėliai
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Rudeniniai grybukai
-
Naminiai riestainiukai
-
Astos obuolių pyragas
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Kuršėnų vyniotnis
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Avižinės bandelės
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Mini raguoliai
-
Žaliosios arbatos keksiukai
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Pyragas su varške Velykoms
Minkštas meduolis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Medus,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Rūgpienis,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Cukrus,
100 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Medus pavirinamas ir atvėsinamas.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgpienis, grietinė, medus, soda (išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens) ir miltai.
Tešla gerai išplakama. Ji turi būti tiršta, jokiu būdu ne kieta.
Tešla supilama į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepama nekarštoje krosnyje ar orkaitėje (150-170 laipsnių) apie 30-40 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (7)
-
Nesamone
2016-02-18 13:50
Permazai miltu.tesla skysta!
-
turbut
2016-02-18 13:48
Pati sio recepto savininke komentuoja
-
niam
2015-12-13 12:13
Ziauriai skanu dar kepsiu per kaledas
-
Ona
2014-03-17 23:51
Meduolis susmego. Kokią klaidą padariau?
-
Deimante
2012-11-26 16:30
Skanus;) :jee: niam niam :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...