
Paprastas obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | grietinė |
250 gramų | sviestas |
5 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | cukrus |
5 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sviestą ištirpinti. Kai atvės, įmaišyti grietinę, dėti po vieną kiaušinius, o galiausiai- miltus. Į tešlą jokiais būdais nedėti cukraus, nes obuoliai ir taip bus per skanūs ir saldūs. :) Kai tešla bus paruošta ir iš jos bus galima padaryti vieną didelį blyną, jį dedame į skardą ir plonai pasklaidome po ją visą, bet jos nepalikti storais "kalnai", o ir sieneles, ir pagrindą sulyginkite, viršuj palikite truputį tešlos. Tada ant pagrindo dedame obuolius, sumaišytus su cukrumi ir cinamonu. Iškočiokime likusį gabaliuką, supjaustykime plonom juostelėm ir dėkime ant viršaus. Kepame 200 C orkaitėje, kol paviršius paruduos. Pabarstykit pudra ir mėgaukitės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
-
Šventiniai žaliukai
-
Pica Margarita
-
Bananų keksiukai
-
Songoko sausainiai
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Mieliniai riestainiukai
-
Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Tortas su uogienės padažu
-
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Bandelės su cinamonu
-
Citrininis keksas
-
Varkės pyragas
Paprastas obuolių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
250 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Obuoliai,
10 vienetų - Cukrus
-
Cinamonas,
5 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinti. Kai atvės, įmaišyti grietinę, dėti po vieną kiaušinius, o galiausiai- miltus. Į tešlą jokiais būdais nedėti cukraus, nes obuoliai ir taip bus per skanūs ir saldūs. :) Kai tešla bus paruošta ir iš jos bus galima padaryti vieną didelį blyną, jį dedame į skardą ir plonai pasklaidome po ją visą, bet jos nepalikti storais "kalnai", o ir sieneles, ir pagrindą sulyginkite, viršuj palikite truputį tešlos. Tada ant pagrindo dedame obuolius, sumaišytus su cukrumi ir cinamonu. Iškočiokime likusį gabaliuką, supjaustykime plonom juostelėm ir dėkime ant viršaus. Kepame 200 C orkaitėje, kol paviršius paruduos. Pabarstykit pudra ir mėgaukitės.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Rūta
2015-11-08 13:53
gaila, produktus sugadinau, išverčiau į šiukšlių dėžę. Tokio dar niekada nebuvau iškepusi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...