Paprastas obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | grietinė |
| 250 gramų | sviestas |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 10 vienetų | obuoliai |
| šiek tiek | cukrus |
| 5 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sviestą ištirpinti. Kai atvės, įmaišyti grietinę, dėti po vieną kiaušinius, o galiausiai- miltus. Į tešlą jokiais būdais nedėti cukraus, nes obuoliai ir taip bus per skanūs ir saldūs. :) Kai tešla bus paruošta ir iš jos bus galima padaryti vieną didelį blyną, jį dedame į skardą ir plonai pasklaidome po ją visą, bet jos nepalikti storais "kalnai", o ir sieneles, ir pagrindą sulyginkite, viršuj palikite truputį tešlos. Tada ant pagrindo dedame obuolius, sumaišytus su cukrumi ir cinamonu. Iškočiokime likusį gabaliuką, supjaustykime plonom juostelėm ir dėkime ant viršaus. Kepame 200 C orkaitėje, kol paviršius paruduos. Pabarstykit pudra ir mėgaukitės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos šulinėliai
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Rabarbarų pyragas
-
Bandelės su kriaušėmis
-
Sausainiai „Kalėdų eglutės“
-
Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
-
Mielinės tešlos pyragas
-
Blynų tortas
-
Bulvių duona
-
Sausainiai „Širdutės“
-
Ingos pyragas
-
Aistės jogurto pyragas
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Močiutės kaimiškos dešrelės
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Papajaus pyragėliai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Kavos duona su medumi
-
Pyragas su kukuliais
-
Vafliai su bananais
Paprastas obuolių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
250 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Obuoliai,
10 vienetų - Cukrus
-
Cinamonas,
5 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinti. Kai atvės, įmaišyti grietinę, dėti po vieną kiaušinius, o galiausiai- miltus. Į tešlą jokiais būdais nedėti cukraus, nes obuoliai ir taip bus per skanūs ir saldūs. :) Kai tešla bus paruošta ir iš jos bus galima padaryti vieną didelį blyną, jį dedame į skardą ir plonai pasklaidome po ją visą, bet jos nepalikti storais "kalnai", o ir sieneles, ir pagrindą sulyginkite, viršuj palikite truputį tešlos. Tada ant pagrindo dedame obuolius, sumaišytus su cukrumi ir cinamonu. Iškočiokime likusį gabaliuką, supjaustykime plonom juostelėm ir dėkime ant viršaus. Kepame 200 C orkaitėje, kol paviršius paruduos. Pabarstykit pudra ir mėgaukitės.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Rūta
2015-11-08 13:53
gaila, produktus sugadinau, išverčiau į šiukšlių dėžę. Tokio dar niekada nebuvau iškepusi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
