![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Paprastas obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | grietinė |
250 gramų | sviestas |
5 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | cukrus |
5 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sviestą ištirpinti. Kai atvės, įmaišyti grietinę, dėti po vieną kiaušinius, o galiausiai- miltus. Į tešlą jokiais būdais nedėti cukraus, nes obuoliai ir taip bus per skanūs ir saldūs. :) Kai tešla bus paruošta ir iš jos bus galima padaryti vieną didelį blyną, jį dedame į skardą ir plonai pasklaidome po ją visą, bet jos nepalikti storais "kalnai", o ir sieneles, ir pagrindą sulyginkite, viršuj palikite truputį tešlos. Tada ant pagrindo dedame obuolius, sumaišytus su cukrumi ir cinamonu. Iškočiokime likusį gabaliuką, supjaustykime plonom juostelėm ir dėkime ant viršaus. Kepame 200 C orkaitėje, kol paviršius paruduos. Pabarstykit pudra ir mėgaukitės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karamelinis pyragas
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Smaližiukas
-
Tortas "Margarita"
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Žydų meduolis
-
Naminė duona su saulėgrąžomis
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Krapų duona
-
Plokštainis diena-naktis
-
Sausainiai macarons
-
Bandelės su aguonomis
-
Graikų pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Sausainiai
-
Cinamoniniai sausainiai
Paprastas obuolių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
250 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Obuoliai,
10 vienetų - Cukrus
-
Cinamonas,
5 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinti. Kai atvės, įmaišyti grietinę, dėti po vieną kiaušinius, o galiausiai- miltus. Į tešlą jokiais būdais nedėti cukraus, nes obuoliai ir taip bus per skanūs ir saldūs. :) Kai tešla bus paruošta ir iš jos bus galima padaryti vieną didelį blyną, jį dedame į skardą ir plonai pasklaidome po ją visą, bet jos nepalikti storais "kalnai", o ir sieneles, ir pagrindą sulyginkite, viršuj palikite truputį tešlos. Tada ant pagrindo dedame obuolius, sumaišytus su cukrumi ir cinamonu. Iškočiokime likusį gabaliuką, supjaustykime plonom juostelėm ir dėkime ant viršaus. Kepame 200 C orkaitėje, kol paviršius paruduos. Pabarstykit pudra ir mėgaukitės.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Rūta
2015-11-08 13:53
gaila, produktus sugadinau, išverčiau į šiukšlių dėžę. Tokio dar niekada nebuvau iškepusi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...