![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Perlinių kruopų kotletai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 stiklinė | perlinės kruopos (sausos) |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) |
3 vienetai | bulvių (vidutinės) |
3 skiltelės | česnakas (trintas) |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (raudonieji) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvirti perlines kruopas, bulves, svogūną ir viską sugrūsti ar sutrinti.
2.
Į gautą faršą dėti trinto česnako, pagardinti kariu (jis duoda mėsos skonį), druska, pipirais ir formuoti kotletukus .
3.
Kotletus apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Kepta veršiena
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Keptos bulvės su grybais
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Porai su ryžiais
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Musak
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Kiniški sparneliai
-
Veršienos šniceliai
-
Lašišų šašlykai
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Aštrus šašlykas
-
Kepta žuvis su petražolėmis
Perlinių kruopų kotletai
Komentarai:
21
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Perlinės kruopos, sausos,
1 stiklinė -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas -
Bulvės, vidutinės,
3 vienetai -
Česnakas, trintas,
3 skiltelės -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai, raudonieji
- Juodieji pipirai
- Druska
- Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti perlines kruopas, bulves, svogūną ir viską sugrūsti ar sutrinti.
Į gautą faršą dėti trinto česnako, pagardinti kariu (jis duoda mėsos skonį), druska, pipirais ir formuoti kotletukus .
Kotletus apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (21)
-
Aldona
2017-04-22 22:31
Kiaušinio būtinai reikia
-
Janina
2017-03-21 14:48
Kiausinio nereikia?
-
Aurelija
2017-03-15 20:32
Na taip pritariu ir as kad svoguno virti nereiktu.
-
Rūta
2017-03-15 13:44
Labai liux ;)
-
aliona
2017-03-13 19:42
Nesamone
-
Rūta
2016-06-02 13:58
Labai skanu !! Rekomenduoju :)
-
asta
2016-01-10 09:44
gal ir neblogai skanu turėtu būt viska virt kaip ir nesamonė
-
Aldona
2015-08-26 08:05
Labai skaniai atrodo,butinai pabandysiu...,,
-
Loreta
2015-08-23 11:39
O kiaušinio nereikia į masę dėti?
-
....
2015-03-06 23:34
virtas svogūnas mažina riziką susidaryti trombams- sveika ir skanu ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...