
Pyragas "Apelsinas"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
320 gramų | miltai |
250 gramų | moliūgai |
200 | cukrus |
100 mililitrų | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | apelsinų (žievelė) |
75 gramai | abrikosų (džiovinti) |
75 gramai | citrinos (džiovintos) |
60 gramų | migdolai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgo minkštimą sutrinkite trintuvu iki tyrelės.Aliejų išplakite su cukrumi,įmaišykite moliūgo tyrę,citrinų sultis,apelsino žievelę,sodą ir vanilę,išmaišykite.Tada suberkite persijotus miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą. Kepti 170°C temp. orkaitėje apie 50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Paprastasis keksas
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Obuoliniai rageliai
-
Tinginių pyragas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Apelsininiai keksiukai
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Čirviniai vafliai
-
Bananiniai SPELTA keksiukai
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Ruginių miltų bandelės
-
Migdolinis vyšnių tortas
-
Plikyti sausainiai
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
Pyragas "Apelsinas"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
320 gramų -
Moliūgai,
250 gramų -
Cukrus,
200 -
Aliejus,
100 mililitrų -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, žievelė,
1 valgomasis šaukštas -
Abrikosai, džiovinti,
75 gramai -
Citrinos, džiovintos,
75 gramai -
Migdolai,
60 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą sutrinkite trintuvu iki tyrelės.Aliejų išplakite su cukrumi,įmaišykite moliūgo tyrę,citrinų sultis,apelsino žievelę,sodą ir vanilę,išmaišykite.Tada suberkite persijotus miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą. Kepti 170°C temp. orkaitėje apie 50 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai