Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!
Pyragas su uogiene ir varške
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
200 gramų | aguonų |
500 gramų | uogienė (tiršta) |
500 gramų | varškė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paplotėliai su sūriu
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Aguoninis pyragas
- Bananai tešloje
- Alinos keksiukai
- Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
- Morkų pyragas
- Obuolių pyragas
- Pynė su džemu
- Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
- Vafliai
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Vanilinis obuolių pyragas
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
- Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
- Lengvas pyragas
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Šokoladinis pyragas
- Šokoladionis keksas
Pyragas su uogiene ir varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Aguonos,
200 gramų -
Uogienė, tiršta,
500 gramų -
Varškė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...