Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!

Pyragas su uogiene ir varške
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
200 gramų | aguonų |
500 gramų | uogienė (tiršta) |
500 gramų | varškė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietininis biskvitas
-
Varškės ir apelsinų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
-
Kaimiškas pyragas
-
Vasariškas obuolių pyragas
-
Dešrelės tešloje
-
Evelinos varškės pyragas
-
Šokoladinis vyšnių pyragas
-
Gaivus vyšninis želė tortas
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Kalėdine spurga
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Pica su ančiuviais
-
Šokoladionis keksas
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Kondensuoto pieno keksiukai
-
Riešutinis tartas
-
Tortas ale Tiramisu
Pyragas su uogiene ir varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Aguonos,
200 gramų -
Uogienė, tiršta,
500 gramų -
Varškė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...