Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!

Pyragas su uogiene ir varške
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
200 gramų | aguonų |
500 gramų | uogienė (tiršta) |
500 gramų | varškė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paukštienos pyragas šventiniam stalui
-
Ledai vafliuose
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Geriausias citrininis keksas
-
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
-
Citrininis pyragas
-
Imbieriniai keksiukai
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Morkų pyragas
-
Žaliosios arbatos keksiukai
-
Šakotis (bankuchenas)
-
Blynų tortukas
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Karamelinis pyragas
-
Kavos duona su medumi
-
Gaivus pyragas
-
Kisieliaus keksas
-
Kopūstų duonelė
-
Astos obuolių pyragas
Pyragas su uogiene ir varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Aguonos,
200 gramų -
Uogienė, tiršta,
500 gramų -
Varškė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...