200 gramų | sviestas |
200 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
aguonų ar cinamono, cukraus. Formelių.
Sviestą išlydome. Į sviestą beriame cukrų, vanilinį cukrų, mušame 1 kiaušinį, beriame miltus. Tešlą iškočiojame, išspaudžiame formeles. Prieš kepant aptepti kiaušinio plakiniu. Puošiame aguonomis arba cinamonu ir truputėlį cukraus. Kepame 200 laipsnių temperatūroje kol pagelsta..
Skanaus !!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
- Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
- Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
- Šokoladiniai sausainiai
- Šokoladinis vyniotinis su kokosais
- Plokštainis diena-naktis
- Mini čeburekai
- Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
- Braškių pyragas
- Sezamo gardumynas
- Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
- Svogūnų pyragas
- Medaus tortas
- Apelsininiai keksiukai
- Sotus pyragas su vištiena
- Imbierinės žvaigždės
- Migdoliniai sausainiai
- Obuolių pyragas
- Graikų pyragas
- Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
Saldieji sausainiai
-
Sviestas,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
PAPUOŠIMUI:
aguonų ar cinamono, cukraus. Formelių.
Sviestą išlydome. Į sviestą beriame cukrų, vanilinį cukrų, mušame 1 kiaušinį, beriame miltus. Tešlą iškočiojame, išspaudžiame formeles. Prieš kepant aptepti kiaušinio plakiniu. Puošiame aguonomis arba cinamonu ir truputėlį cukraus. Kepame 200 laipsnių temperatūroje kol pagelsta..
Skanaus !!
Komentarai (29)
-
As
2015-03-01 20:01
Niekaip negaliu suprasti ka padariau ne taip kaip parasyta, tesla ne tik kad ne kociojama buvo, bet net neminkoma.... ji "luzo" tarp ranku, ir buvo laaaaabai sviestine....prasau pagalbos!!!! :)
-
blondine
2011-11-24 18:19
liuks,skanusa tik va miltu dejau kol buvo panasi i tesla ir kad galima butu kociot ;-)
-
Renata
2010-12-13 18:22
nu pameginsiu issikepti tuos sausainius, bet manau kad cia tokie pat kuriuos as visada kepu :-D :galvoju:
-
Viktorija
2010-12-07 22:55
skanu ! dekui,kad dalinates receptais mielosios ;) :super:
-
Diaja
2010-03-03 18:56
o jeigu neidesi vanilinio cukraus?
-
Ernesta
2010-01-31 14:34
Labai skanu ;-)
-
Justina
2010-01-29 18:09
Nu aciu , aciu :) jei kyla klausimu , tai rasykite i el. pasta : [email protected] :)
-
Ernesta
2010-01-29 17:17
Justina aš tawe tiesiog myliu ... :-) :super: super receptėlis :D
-
milda
2010-01-05 18:59
labai skanu pirstus apsilaizyti galima
-
zamune
2009-12-22 17:06
:miegu: %-)