Karštas pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
| 100 gramų | krakmolas |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 5 vienetai | obuoliai ( rūgštūs) |
| 100 gramų | šokoladas (juodasis) |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
| 100 gramų | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | svarainiai (sirupe) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu.
2.
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis sumaišyti su svarainiais
3.
Kiaušinio plakinį ir obuolius lengvai išmaišyti , į masę sijoti miltus , krakmolą ir kepimo miltelius.
4.
Kepti pyragą.Dar ant karšto lieti pašildytą šokoladą ir valgyti šiltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grill bananai su naminiais ledais
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Pita
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Angliškas tortas
-
Rabarbarų pyragas
-
Sausainiai
-
Barankėlės
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
Sacher tortas Kalėdoms
-
Pyragas "2 in 1"
-
Grietinėlės tortas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Dietiškas torčiukas
-
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
-
Kalėdinės dėžutės
Karštas pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Krakmolas,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai, rūgštūs,
5 vienetai -
Šokoladas, juodasis,
100 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
100 gramų -
Svarainiai, sirupe,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu.
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis sumaišyti su svarainiais
Kiaušinio plakinį ir obuolius lengvai išmaišyti , į masę sijoti miltus , krakmolą ir kepimo miltelius.
Kepti pyragą.Dar ant karšto lieti pašildytą šokoladą ir valgyti šiltą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
