Salierų padažas žuvies patiekalams
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė sultinys (žuvies)
200 gramų salierai
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 vienetas citrinos
0.5 stiklinės grietinė
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek muskatas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.

Populiariausi receptai šią savaitę

Salierų padažas žuvies patiekalams

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų