Salierų padažas žuvies patiekalams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
| 200 gramų | salierai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 vienetas | citrinos |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Salotų padažas
-
Aštri salsa
-
Kari padažas
-
Viskio karamelė
-
Kakavinis kremas
-
Padažas bulvėms
-
Pievagrybių padažas
-
Česnako padažas
-
Pomidorų čatni
-
Čilietiškas padažas
-
Vanilinis padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Kremas su uogomis
-
Rūkytos žuvies kremas
-
Sojų paštetas
-
Rūgštynių kremas
-
Kiškio paštetas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Krienų užpilas
Salierų padažas žuvies patiekalams
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Salierai,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
