![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Salierų padažas žuvies patiekalams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
200 gramų | salierai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čilietiškas padažas
-
Vištų kepenėlių paštetas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Blynelių padažas
-
Spanguolių padažas
-
Persikų čapnis
-
Salotų padažas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Karamelė
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Varškės kremas
-
Aštrus padažas
-
Kremas iš grietinėlės
-
Žemės riešutų sviestas
-
Olandiškas kiaušinių padažas
-
Avokadų padažas
-
Citrinų kremas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Padažas su krienais
-
Itališkas pomidorų padažas
Salierų padažas žuvies patiekalams
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Salierai,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...