
Sotieji zrazai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.2 kilogramo | jautiena |
100 gramų | kiaulės inkstai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | batonas ( džiovintas, riekė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | krapai (kapoti) |
1 stiklinė | sultinys (daržovių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
2.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
3.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.
Autorės receptas
Autorės receptas
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šašlykai
-
Koldūnai su mėsa
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Kiniškos šventės namuose
-
Apkepas „Greitukas“
-
Čipolino galvelės
-
Aurimo šašlykas
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Paprastasis guliašas
-
Ekspress šašlykai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Strėvos suktinis
-
Balandėliai
Sotieji zrazai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
1 ir 1/5 kilogramo -
Kiaulės inkstai,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Druska
-
Batonas, džiovintas, riekė,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai, kapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, daržovių,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.
Autorės receptas
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...