Sotieji zrazai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.2 kilogramo | jautiena |
100 gramų | kiaulės inkstai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | batonas ( džiovintas, riekė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | krapai (kapoti) |
1 stiklinė | sultinys (daržovių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
2.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
3.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.
Autorės receptas
Autorės receptas
Populiariausi receptai šią savaitę
- Zrazai
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Jautienos šašlykas
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Musak
- Paprastasis guliašas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Aštrus šašlykas
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Dzūkiški kukulaičiai
- Škotiški kiaušiniai
- Jautienos čenakai
- Kiaulienos šašlykas
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Jautienos kukuliai
- Veršienos šniceliai
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Keptas kiaulienos kumpis
- Įdarytos parikos
Sotieji zrazai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
1 ir 1/5 kilogramo -
Kiaulės inkstai,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Druska
-
Batonas, džiovintas, riekė,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai, kapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, daržovių,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.
Autorės receptas
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...