
Tiramisu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | sūris (maskarponė) |
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
400 gramų | sausainiai |
300 mililitrų | kava (juoda) |
50 gramų | romas (tamsus ar brendis) |
šiek tiek | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išsukti su cukrumi, kol pabals. Sumaišyti su maskarpone.
2.
Pasiruošti labai stiprios juodos kavos, į kavą įpilti romo.
3.
Iki standumo išplakti baltymus, įmaišyti į maskarponės ir trynių masę.
4.
Pasiruošti indą. Labai puikiai tinka stiklinis, negilus, pailgas indas, jei tokį turite.
5.
Sausainius trumpam įmerkti į kavą, bet tik kad jie truputį sudrėktų.
6.
Kloti sluoksnį sausainių, ant jų sieteliu užbarstyti kakavos ir tiesti kremo sluoksnį, tą patį pakartoti kol baigsis kremas ir sausainiai. Užbaigti viską kremu, pabarstyti kakava ir – į šaldytuvą. Geriausia palikti šaldytuve mažiausiai 8 valandom.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiramisu
-
Maskarponės sūrio ir želė tortas
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Sezamo gardumynas
-
Smaližiukas
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Lukos želė tortas
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Tortas “Snickers”
-
Tortas „Bitutė“
-
Riešutinis tartas
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Tortas "kriaušė"
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Tortas "Grietinė"
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
Tiramisu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sūris, maskarponė,
500 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Sausainiai,
400 gramų -
Kava, juoda,
300 mililitrų -
Romas, tamsus ar brendis,
50 gramų - Kakava
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išsukti su cukrumi, kol pabals. Sumaišyti su maskarpone.
Pasiruošti labai stiprios juodos kavos, į kavą įpilti romo.
Iki standumo išplakti baltymus, įmaišyti į maskarponės ir trynių masę.
Pasiruošti indą. Labai puikiai tinka stiklinis, negilus, pailgas indas, jei tokį turite.
Sausainius trumpam įmerkti į kavą, bet tik kad jie truputį sudrėktų.
Kloti sluoksnį sausainių, ant jų sieteliu užbarstyti kakavos ir tiesti kremo sluoksnį, tą patį pakartoti kol baigsis kremas ir sausainiai. Užbaigti viską kremu, pabarstyti kakava ir – į šaldytuvą. Geriausia palikti šaldytuve mažiausiai 8 valandom.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alytus
2015-02-07 14:51
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...