Triušieną įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Mėsą šaltai palaikykite bent 12 valandų, kad tikrai išsimarinuotų.
Svogūną sukapokite ir pakepinkite ant sviesto bent 1 minutę.
Į puodą sudėkite triušieną, svogūnus, apibarstykite prieskoniais ir užpilkite alumi.
Virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Skanaus!

Triušiena, troškinta aluje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai |
40 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | triušiena |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
0.5 litro | alaus |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Basturma
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Suktinukai patale
-
Omarai
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Pikantiškas troškinys
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Steikai
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Troškinta triušiena
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Bananų pracūziškų skrebučių gaminimas
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
Triušiena, troškinta aluje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Čiobreliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
40 gramų - Druska
-
Triušiena,
1 kilogramas -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Alus,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Mėsą šaltai palaikykite bent 12 valandų, kad tikrai išsimarinuotų.
Svogūną sukapokite ir pakepinkite ant sviesto bent 1 minutę.
Į puodą sudėkite triušieną, svogūnus, apibarstykite prieskoniais ir užpilkite alumi.
Virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabyra
2011-11-02 10:18
mmm... skanu verta pagaminti! o:-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...