
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
50 gramų | sviestas |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | razinos |
0.5 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Farširuotos blauzdelės
-
Naminis šnicelis
-
Višta su apelsinais
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
"Girta vištiena"
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Kepti vištų sparneliai
-
Vištiena ant druskos
-
Aštri vištiena
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Razinos,
50 gramų -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...