Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
50 gramų | sviestas |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | razinos |
0.5 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Filiukai pataluose
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Čachochbilis
- Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
- Laukinis ryžių plovas
- Keri viščiukas
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Kotletai pomidorų padaže
- Kepta antiena
- Kalakuto šlaunelės
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Razinos,
50 gramų -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...