Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
50 gramų | sviestas |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | razinos |
0.5 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas kalakutas
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Vištienos pyragas su grybais
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Irmos paukštiena patale
- Vištienos juostelės su sezamu
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Vištiena su apelsinais
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- "Girta vištiena"
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Viščiukas folijoje
- Kepsneliai su slyvomis
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Troškinta vištiena
- Antis Velykų stalui
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Razinos,
50 gramų -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...