Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | vištiena |
| 50 gramų | sviestas |
| 2 vienetai | apelsinų |
| 1 vienetas | citrinos |
| 50 gramų | razinos |
| 0.5 stiklinės | obuolių sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištienos sparneliai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištiena su sojų daigais
-
Skanus viščiukas
-
Maltos vištienos kebabas
-
Kijevo kotletas
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Keptas kalakutas
-
Traški vištiena
-
"Girta vištiena"
-
Sparneliai su kariu
-
Vištiena su pupelemis
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištiena su rabarbarais
-
Gardžioji vištiena
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Razinos,
50 gramų -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
