Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.

Troškinta žuvis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (supjaustyta gabalėliais) |
150 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | alyvuogių |
0.5 vieneto | citrinos |
150 mililitrų | baltas vynas |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės (nebūtina) |
šiek tiek | prieskoniai (kiti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai kotletukai
-
Morkų blyneliai
-
Garinta lašiša su daržovėmis
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Mėsos apkepėlė
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Jautienos čenakai
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Fermentinio sūrio kotletai su krabų lazdelėmis
-
Žuvies kotletai
-
Perlinių kruopų kotletai
-
Kepenys japoniškai
-
Kiauliena su aguročiais
-
Antis Velykų stalui
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Ryžių košė su vaisiais
Troškinta žuvis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis, supjaustyta gabalėliais,
500 gramų -
Pomidorai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
1 sauja -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Baltas vynas,
150 mililitrų -
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, nebūtina
- Prieskoniai, kiti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.
Reklama:
Komentarai (2)
-
sima
2012-11-18 13:34
liuks :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...