
Trupininis pyragas su džemu
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
500 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
500 mililitrų | džemas (mėgstamas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinius ištrinti su sviestu,cukrumi ir vaniliniu cukrumi.Suberti miltus ir kepimo miltelius, išminkyti tešlą. Išminkytą tešlą padalinti į 2 dalis,ir padėti į šaldytuvą 1 val. .Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Burokine tarka sutarkuoti vieną dalį tešlos, aptepti džemu ir užtarkuoti antrą dalį tešlos. Kepti 200° temp. apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus mango tortas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Lengvai padaromi purūs žagarėliai
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Krokodilas
-
Pyragas su razinomis
-
Migdolinis vyšnių tortas
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Keksas
-
Karamelinės lazdelės
-
Keksas su mėlynėmis
-
Vamzdeliai su avietėmis
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Tortas "BRAŠKĖ"
-
Sezamo sausainiai
Trupininis pyragas su džemu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
500 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džemas, mėgstamas,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius ištrinti su sviestu,cukrumi ir vaniliniu cukrumi.Suberti miltus ir kepimo miltelius, išminkyti tešlą. Išminkytą tešlą padalinti į 2 dalis,ir padėti į šaldytuvą 1 val. .Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Burokine tarka sutarkuoti vieną dalį tešlos, aptepti džemu ir užtarkuoti antrą dalį tešlos. Kepti 200° temp. apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Audrone
2016-03-01 17:05
Puikus pyragas aciu uz recepta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...