Trupininis pyragas su džemu
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
500 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
500 mililitrų | džemas (mėgstamas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinius ištrinti su sviestu,cukrumi ir vaniliniu cukrumi.Suberti miltus ir kepimo miltelius, išminkyti tešlą. Išminkytą tešlą padalinti į 2 dalis,ir padėti į šaldytuvą 1 val. .Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Burokine tarka sutarkuoti vieną dalį tešlos, aptepti džemu ir užtarkuoti antrą dalį tešlos. Kepti 200° temp. apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dviejų sluoksnių pyragas
- Įdarytos bandelės
- "Amerikietiškas" obuolių pyragas
- Vafliai su spanguolėmis
- Varškiniai keksiukai
- Grietinėlės tortas
- Dvispalvis keksas su šokoladu
- Obuoliniai rageliai
- Pyragas „Sniego senis“
- Spanguolių keksiukai
- Trupiniuotis su slyvomis
- Kukurūzų pyragas su moliūgu
- Minkšti vafliai
- Morkų keksiukai
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Obuolių-rabarbarų pyragas
- Keksas su kokosu ir šokoladu
- Trupiniai grietinėlėje
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
- Imbierinės žvaigždės
Trupininis pyragas su džemu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
500 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džemas, mėgstamas,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius ištrinti su sviestu,cukrumi ir vaniliniu cukrumi.Suberti miltus ir kepimo miltelius, išminkyti tešlą. Išminkytą tešlą padalinti į 2 dalis,ir padėti į šaldytuvą 1 val. .Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Burokine tarka sutarkuoti vieną dalį tešlos, aptepti džemu ir užtarkuoti antrą dalį tešlos. Kepti 200° temp. apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Audrone
2016-03-01 17:05
Puikus pyragas aciu uz recepta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...