
Varškės pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Užpilui: | ||
150 gramų | cukrus | |
20 gramų | želatina | |
500 gramų | mascarpone sūris | |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
Biskvitui: | ||
300 gramų | sausainiai | |
150 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Želatiną užpilkite 100 ml vandens ir palikite valandai.
2.
Sumalkite sausainius ir ištirpinkite sviestą. Sausainių trupinius sumaišykite su sviestu.
3.
Šiuo mišiniu išklojame kepimo formos pagrindą.
4.
Želatiną su vandeniu užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
5.
Suplakame grietinėlę su cukrumi. Įmaišome mascarponės sūrį ir želatiną.
6.
Pasigamintą užpilą supilame ant pagrindo ir dedame į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvinės bandelės
-
Tortas "Su meile..."
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Nekeptas oreo tortas
-
Seniai besmegeniai
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Ananasų tortas
-
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
-
Citrininis varškės pyragas
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Citrininis varškės pyragas
-
Tortas "Seklyčia"
-
Meduolis
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Manų kruopų keksas
Varškės pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
150 gramų -
Želatina,
20 gramų -
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sausainiai,
300 gramų -
Sviestas,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilkite 100 ml vandens ir palikite valandai.
Sumalkite sausainius ir ištirpinkite sviestą. Sausainių trupinius sumaišykite su sviestu.
Šiuo mišiniu išklojame kepimo formos pagrindą.
Želatiną su vandeniu užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
Suplakame grietinėlę su cukrumi. Įmaišome mascarponės sūrį ir želatiną.
Pasigamintą užpilą supilame ant pagrindo ir dedame į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...