Kumpį supjaustykite gabalais, truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais. Ant mėsos gabalėlių dėkite lašinukus ir susukite vyniotinius. Juos pakepkite su taukais.
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.

Veršienos suktinukai su pievagrybių padažu
INGREDIENTAI:
200 gramų | veršiena (kumpis) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
50 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
100 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Traški vištiena
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Vyžos iš bulvių
-
Pica su kriaušėmis
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Ėrienos šašlykas
-
Vištienos užkepėlė
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Makaronai su vištiena
-
Kepsneliai su sūriu
-
Įdaryti pomidorai
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Įdaryta cukinija
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Veršienos suktinukai su pievagrybių padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Veršiena, kumpis,
200 gramų -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai
-
Pievagrybiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kumpį supjaustykite gabalais, truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais. Ant mėsos gabalėlių dėkite lašinukus ir susukite vyniotinius. Juos pakepkite su taukais.
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...