
Veršienos troškinys su lęšiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | poras |
200 gramų | lęšiai |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
400 gramų | bulvių |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
600 gramų | veršiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Jautiena su slyvomis
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Vištiena su daržovemis
-
Tikras močiutės guliašas
-
Kiškiena bulgariškai
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Smegenų troškinys
-
Vištiena kinietiškai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Plovas orkaitėje
Veršienos troškinys su lęšiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Lęšiai,
200 gramų - Gvazdikėliai
- Lauro lapai, lapai
-
Bulvės,
400 gramų - Muskatas
- Juodieji pipirai
-
Veršiena,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...