![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Veršienos troškinys su lęšiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | poras |
200 gramų | lęšiai |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
400 gramų | bulvių |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
600 gramų | veršiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Kepta marinuota veršiena
-
Plovas
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Višta ispaniškai
-
Troškinys - ruduo
-
Troškinta triušiena
-
Kiauliena su imbieru
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Troškinta antiena
-
Fazano troškinys
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Šveicariška veršiena
-
Lankašyro pietūs
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Meksikietiškas ragu
-
Troškinta žąsiena
Veršienos troškinys su lęšiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Lęšiai,
200 gramų - Gvazdikėliai
- Lauro lapai, lapai
-
Bulvės,
400 gramų - Muskatas
- Juodieji pipirai
-
Veršiena,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...