
Veršienos troškinys su lęšiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | poras |
200 gramų | lęšiai |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
400 gramų | bulvių |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
600 gramų | veršiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paelja
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Troškinta kiauliena
-
Stirnienos troškinys
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Kiaulienos guliašas
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Tikras močiutės guliašas
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Makaronai su faršu
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Vištiena su sojų daigais
-
Troškintas triušis
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Veršienos troškinys su lęšiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Lęšiai,
200 gramų - Gvazdikėliai
- Lauro lapai, lapai
-
Bulvės,
400 gramų - Muskatas
- Juodieji pipirai
-
Veršiena,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...