Veršienos troškinys su lęšiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | poras |
| 200 gramų | lęšiai |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
| šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
| 400 gramų | bulvių |
| šiek tiek | muskatas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 600 gramų | veršiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Kiaulienos guliašas
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Troškinta laukinė antis
-
Meksikietiškas troškinys
-
Troškinta žuvis
-
Triušio kepsnys
-
Virta veršienos krūtininė
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Kepta marinuota veršiena
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Aviena su špinatais
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
Veršienos troškinys su lęšiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Lęšiai,
200 gramų - Gvazdikėliai
- Lauro lapai, lapai
-
Bulvės,
400 gramų - Muskatas
- Juodieji pipirai
-
Veršiena,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
