![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | anties |
800 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
20 gramų | razinos |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Troškinta triušiena
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Vištienos paelija
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Klajoklių kiškiena
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Triušienos troškinys
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Kiauliena bulgariškai
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis,
800 gramų -
Kopūstai, raudongūžiai,
800 gramų -
Razinos,
20 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...