| 4 vienetai | vištų blauzdelės |
| 1 stiklinė | žirniai (sakaldyti) |
| 1 vienetas | morkos (didelė) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
Žirnius verdame, kol bus išvirę ir gausis skysta košė. Vištienos blauzdeles reikia gerokai apkepinti keptuvėje - gali būti žalia mėsa tik prie pat kaulo. Tada blauzdeles sudėti į žirnius ir toliau troškinti, kol blauzdelės visiškai išvirs (apie penkiolika minučių). Sutarkuotą morką ir supjaustytą kubeliais svogūną apkepti keptuvėje su prieskoniais. Daržoves taip pat sudėti į žirnius ir troškinti kartu su vištiena, kol žirniai sutirštės. Jei jums atrodo žirnių padažas vis dar per skystas, sutirštinkite jį įdėdami didelį šaukštą miltų, gerai sumaišytų su 2 šaukštais aliejaus, arba miltus pakepkite likusiuose riebaluose keptuvėje. Valgyti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Virta šerno galva
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Veršiena su vyno padažu
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Vištiena su daržovemis
-
Aštrus troškinys
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Meksikietiškas troškinys
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Greitas makaronų troškinys
-
Avienos pilavas
-
Šernienos troškinys
-
Troškinti rauginti kopūstai
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Vištų blauzdelės,
4 vienetai -
Žirniai, sakaldyti,
1 stiklinė -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Kvapieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pastaba: Jei žirnius pamerksite iš vakaro, reikės trumpiau virti. Pipirus bei druską gali pakeisti "Vegeta".
Žirnius verdame, kol bus išvirę ir gausis skysta košė. Vištienos blauzdeles reikia gerokai apkepinti keptuvėje - gali būti žalia mėsa tik prie pat kaulo. Tada blauzdeles sudėti į žirnius ir toliau troškinti, kol blauzdelės visiškai išvirs (apie penkiolika minučių). Sutarkuotą morką ir supjaustytą kubeliais svogūną apkepti keptuvėje su prieskoniais. Daržoves taip pat sudėti į žirnius ir troškinti kartu su vištiena, kol žirniai sutirštės. Jei jums atrodo žirnių padažas vis dar per skystas, sutirštinkite jį įdėdami didelį šaukštą miltų, gerai sumaišytų su 2 šaukštais aliejaus, arba miltus pakepkite likusiuose riebaluose keptuvėje. Valgyti su virtomis bulvėmis.
Komentarai (7)
-
alex
2012-02-04 11:39
skaniai atrodo :bravo:
-
Ligita
2010-02-23 00:16
:bravo: mano seimai patiko. Aciu
-
vaidas
2009-10-13 22:08
reiks pabandyt labai skanu turetu but :super:
-
INGUTE
2009-08-13 11:57
:-) :-( ;-) REIKS PASIGAMINT SKANIAI ATRODO :super:
