
4 vienetai | vištų blauzdelės |
1 stiklinė | žirniai (sakaldyti) |
1 vienetas | morkos (didelė) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
Žirnius verdame, kol bus išvirę ir gausis skysta košė. Vištienos blauzdeles reikia gerokai apkepinti keptuvėje - gali būti žalia mėsa tik prie pat kaulo. Tada blauzdeles sudėti į žirnius ir toliau troškinti, kol blauzdelės visiškai išvirs (apie penkiolika minučių). Sutarkuotą morką ir supjaustytą kubeliais svogūną apkepti keptuvėje su prieskoniais. Daržoves taip pat sudėti į žirnius ir troškinti kartu su vištiena, kol žirniai sutirštės. Jei jums atrodo žirnių padažas vis dar per skystas, sutirštinkite jį įdėdami didelį šaukštą miltų, gerai sumaišytų su 2 šaukštais aliejaus, arba miltus pakepkite likusiuose riebaluose keptuvėje. Valgyti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Kinietiška kiauliena
-
Troškinys čenachinėse
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Virta aviena su pomidorais
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kepti ryžiai
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Plovas
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Avienos pilavas
-
Miglės guliašas
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu

- Paruošimo laikas:
-
Vištų blauzdelės,
4 vienetai -
Žirniai, sakaldyti,
1 stiklinė -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Kvapieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pastaba: Jei žirnius pamerksite iš vakaro, reikės trumpiau virti. Pipirus bei druską gali pakeisti "Vegeta".
Žirnius verdame, kol bus išvirę ir gausis skysta košė. Vištienos blauzdeles reikia gerokai apkepinti keptuvėje - gali būti žalia mėsa tik prie pat kaulo. Tada blauzdeles sudėti į žirnius ir toliau troškinti, kol blauzdelės visiškai išvirs (apie penkiolika minučių). Sutarkuotą morką ir supjaustytą kubeliais svogūną apkepti keptuvėje su prieskoniais. Daržoves taip pat sudėti į žirnius ir troškinti kartu su vištiena, kol žirniai sutirštės. Jei jums atrodo žirnių padažas vis dar per skystas, sutirštinkite jį įdėdami didelį šaukštą miltų, gerai sumaišytų su 2 šaukštais aliejaus, arba miltus pakepkite likusiuose riebaluose keptuvėje. Valgyti su virtomis bulvėmis.
Komentarai (7)
-
alex
2012-02-04 11:39
skaniai atrodo :bravo:
-
Ligita
2010-02-23 00:16
:bravo: mano seimai patiko. Aciu
-
vaidas
2009-10-13 22:08
reiks pabandyt labai skanu turetu but :super:
-
INGUTE
2009-08-13 11:57
:-) :-( ;-) REIKS PASIGAMINT SKANIAI ATRODO :super: