
4 vienetai | vištų blauzdelės |
1 stiklinė | žirniai (sakaldyti) |
1 vienetas | morkos (didelė) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
Žirnius verdame, kol bus išvirę ir gausis skysta košė. Vištienos blauzdeles reikia gerokai apkepinti keptuvėje - gali būti žalia mėsa tik prie pat kaulo. Tada blauzdeles sudėti į žirnius ir toliau troškinti, kol blauzdelės visiškai išvirs (apie penkiolika minučių). Sutarkuotą morką ir supjaustytą kubeliais svogūną apkepti keptuvėje su prieskoniais. Daržoves taip pat sudėti į žirnius ir troškinti kartu su vištiena, kol žirniai sutirštės. Jei jums atrodo žirnių padažas vis dar per skystas, sutirštinkite jį įdėdami didelį šaukštą miltų, gerai sumaišytų su 2 šaukštais aliejaus, arba miltus pakepkite likusiuose riebaluose keptuvėje. Valgyti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Troškinys žarijose
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Avienos pilavas
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Smegenų troškinys
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena kinietiškai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Mėsa su pipirais
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Kiaulienos troškinys
-
Lietuviška kopūstienė
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu

- Paruošimo laikas:
-
Vištų blauzdelės,
4 vienetai -
Žirniai, sakaldyti,
1 stiklinė -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Kvapieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pastaba: Jei žirnius pamerksite iš vakaro, reikės trumpiau virti. Pipirus bei druską gali pakeisti "Vegeta".
Žirnius verdame, kol bus išvirę ir gausis skysta košė. Vištienos blauzdeles reikia gerokai apkepinti keptuvėje - gali būti žalia mėsa tik prie pat kaulo. Tada blauzdeles sudėti į žirnius ir toliau troškinti, kol blauzdelės visiškai išvirs (apie penkiolika minučių). Sutarkuotą morką ir supjaustytą kubeliais svogūną apkepti keptuvėje su prieskoniais. Daržoves taip pat sudėti į žirnius ir troškinti kartu su vištiena, kol žirniai sutirštės. Jei jums atrodo žirnių padažas vis dar per skystas, sutirštinkite jį įdėdami didelį šaukštą miltų, gerai sumaišytų su 2 šaukštais aliejaus, arba miltus pakepkite likusiuose riebaluose keptuvėje. Valgyti su virtomis bulvėmis.
Komentarai (7)
-
alex
2012-02-04 11:39
skaniai atrodo :bravo:
-
Ligita
2010-02-23 00:16
:bravo: mano seimai patiko. Aciu
-
vaidas
2009-10-13 22:08
reiks pabandyt labai skanu turetu but :super:
-
INGUTE
2009-08-13 11:57
:-) :-( ;-) REIKS PASIGAMINT SKANIAI ATRODO :super: