Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušieną pabarstome druska, pipirais, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves,pabarstome druskos jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.
Skanaus.

Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1 vienetas | triušiena |
12 vienetų | bulvių |
3 arbatiniai šaukšteliai | karis |
šiek tiek | druska |
1 galva | česnakas |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | krapai ((džiovinti)) |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikro dzūko pietūs
-
Aluje troškinta višta
-
Šveicariška veršiena
-
Plovas
-
Klajoklių kiškiena
-
Balandėliai pagal Viką
-
Virta aviena su pomidorais
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Vištiena kinietiškai
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Troškinta triušiena
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Virta šerno galva
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Avienos troškinys
-
Troškintas triušis
-
Vištiena su sojų daigais
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Avienos ragu
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Triušiena,
1 vienetas -
Bulvės,
12 vienetų -
Karis,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Česnakas,
1 galva -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų - Krapai, (džiovinti)
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušieną pabarstome druska, pipirais, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves,pabarstome druskos jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Donata
2016-09-12 18:15
O del puodo paklaust norejau naudojat gilia keptuve ar puoda nes parasyta apkepint triusiena
-
anzela
2016-03-05 20:09
Bandziau daryt. Gavosi labai skanu. Aciu uz recepta
-
petre
2015-07-14 22:59
Turetu buti skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...