Pievagrybius susmulkinti ir pakepinti keptuvėje (2 min.).
Nedideliais gabaliukais supjaustyti kiaulienos nugarinę ir pakepinti keptuvėje (apie 5 min.).
Supjaustyti svogūną ir sutarkuoti morką. Pakepinti, kol svogūnai gražiai pagelsta, bet nesukempa.
Papriką taip pat supjaustyti ir pakepinti keptuvėje 1 minutę.
Bulves supjaustyti kubeliais.
Į molinius indelius sudėti visas daržoves ir mėsą. Pabarstyti prieskoniais ir žalumynais. Ant viršaus uždėti grietinės.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje uždengus 30 min. ir be dangtelio 15 minučių.

Troškinta kiauliena su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
350 gramų | kiaulienos nugarinė |
300 gramų | pievagrybiai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keri viščiukas
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Kotletų troškinys
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Stirnienos troškinys
-
Fazano troškinys
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Jautienos čili su makaronais
-
Troškinta vištiena
-
Kalakutienos guliašas
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Daržovių troškinys
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Veršiena su vyno padažu
Troškinta kiauliena su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
350 gramų -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius susmulkinti ir pakepinti keptuvėje (2 min.).
Nedideliais gabaliukais supjaustyti kiaulienos nugarinę ir pakepinti keptuvėje (apie 5 min.).
Supjaustyti svogūną ir sutarkuoti morką. Pakepinti, kol svogūnai gražiai pagelsta, bet nesukempa.
Papriką taip pat supjaustyti ir pakepinti keptuvėje 1 minutę.
Bulves supjaustyti kubeliais.
Į molinius indelius sudėti visas daržoves ir mėsą. Pabarstyti prieskoniais ir žalumynais. Ant viršaus uždėti grietinės.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje uždengus 30 min. ir be dangtelio 15 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...