
Troškinys žarijose
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | kiauliena (kumpis) |
2 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | bulvių |
3 vienetai | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena bulgariškai
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Tikras močiutės guliašas
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Višta ispaniškai
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Aštrus troškinys
-
Kepenėlių troškinys
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Troškinta mėsa
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Vyne troškintas triušis
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Troškinta antis su daržovėmis
Troškinys žarijose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
1 sauja -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai, juodieji
- Sojos padažas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...