Troškinys žarijose
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 sauja | kiauliena (kumpis) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | sojos padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 2 vienetai | bulvių |
| 3 vienetai | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Plovas su brokoliais
-
Guliašas
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Troškintos vištų širdelės
-
Kiauliena bulgariškai
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Vyne troškintas triušis
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Baklažanai japoniškai
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Mėsos troškinys aluje
Troškinys žarijose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
1 sauja -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai, juodieji
- Sojos padažas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
