| 1 vienetas | triušiena |
| 5 vienetai | morkos |
| 250 gramų | grietinė |
| 5 valgomieji šaukštai | obelių aliejus (rapsų) |
| 1 vienetas | sultinys ( be konservantų, drebučiuose) |
| 1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
| 1 sauja | petražolės (smulkintos) |
| 2 valgomieji šaukštai | krapai (kapoti) |
Receptą radau dienraštyje "15 minučių". Patiko marinato idėja, tačiau, kadangi šeima labai mėgsta ir krapus, nutariau papildyti šį receptą.
Triušiena, triušienos patiekalai jau nuo seno siejosi su Prancūzijos virtuve. Nemažai patiekalų iš prancūzų virtuvės atkeliavo ir pas mus, dar viduramžiais. Galima sakyti, kad triušienos valgymo madą mes, lietuviai, pasiskolinome iš prancūzų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštri troškinta aviena
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinukas
-
Vištienos troškinys
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Miglės guliašas
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Plovas orkaitėje
-
Lęšiai su vynu
-
Kiaulienos guliašas
-
Kepenėlių troškinys
-
Virta veršienos krūtininė
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Troškinta vištiena kinietiškai
Troškintas triušis
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena,
1 vienetas -
Morkos,
5 vienetai -
Grietinė,
250 gramų -
Obelių aliejus, rapsų,
5 valgomieji šaukštai -
Sultinys, be konservantų, drebučiuose,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Petražolės, smulkintos,
1 sauja -
Krapai, kapoti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Petražoles ir krapus susmulkinkite ir sumaišykite su pipirais bei druska. Marinatu gerai įtrinkite triušį ir palikite per nakt marinuotis.
Stambiai supjaustykite triušį ir iš visų pusių apkepkite karštame aliejuje, ant didelės ugnies.
Į puodą su verdančiu vandeniu sudėkite išmarinuotą triušieną, įmeskite sultinio kubelį ir troškinkite apie valandą laiko.
Receptą radau dienraštyje "15 minučių". Patiko marinato idėja, tačiau, kadangi šeima labai mėgsta ir krapus, nutariau papildyti šį receptą.
Triušiena, triušienos patiekalai jau nuo seno siejosi su Prancūzijos virtuve. Nemažai patiekalų iš prancūzų virtuvės atkeliavo ir pas mus, dar viduramžiais. Galima sakyti, kad triušienos valgymo madą mes, lietuviai, pasiskolinome iš prancūzų.
