Troškinti rauginti kopūstai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų kiaulienos lašiniai
1 vienetas svogūnai
šiek tiek vanduo
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
3 vienetai lauro lapų (lapeliai)
1 kilogramas rauginti kopūstai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje. Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas. Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama. Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama. Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.

Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti rauginti kopūstai

Komentarai: 32
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje. Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas. Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama. Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama. Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.

Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.

Reklama:

Komentarai (32)


  • Unte 2017-09-03 11:41

    As tai keptuvej su dangciu troskinu ir skanu ir greiciau


  • Sigitas 2016-10-19 16:53

    Šiaip nieko, tik pipirų padauginau:(


  • Arvydas 2016-05-19 02:07

    Gerai butu kad laikas butu minutemis, o ne kiek patroskinus... ar baigiant troskinti....


  • 2015-02-22 17:40

    jau 50metų žinau kokie nuostabūs troškinti kopūstai,jaunimas-pirmyn...


  • alytus 2015-01-15 05:46

    Ir aš tokį gaminu tik aš dedu dešrelių kaimiško sviesto ir labai skanus būna


  • Vika 2014-11-25 16:12

    Dievinu si patiekala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • jurga 2012-11-28 15:54

    super receptas, paprastas ir daug kartu isbandytas


  • jurga 2012-11-28 15:52

    man skaniausi kepimo rankovej, prikisi ju truputi vandenuko ir siek tiek riebalu, o ant virsaus bet ka desreles, kauliukus, zrazus. kepu val. 180temperaturoj, tik po 50 min prapjaunu rankove, kad apskrustu. pabandykit, kas nenori riebei. skanaus


  • Vijokle 2012-11-23 11:21

    Vietoj lasinuku ipilkite saulegrazu aliejaus.


  • tadas 2012-11-11 16:55

    ;-) :-( :-p : :super: %-) ;-) :-( :-) :-( :-) :-) ;-) :-( :-p :-D : :super: %-) niam niam


Daugiau receptų