
1 vienetas | svogūnai (laiškai, ryžulėlis) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai, ryžulėlis) |
0.51 kilogramo | kiauliena (širdis) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Vanduo - truputis
Actas - 1 šaukštas
Svogūnas - 1 galva
Druska - pagal skonį
Juodieji malti pipirai - pagal skonį
Kiaulės širdį nuplaukite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir užmarinuokite marinatu, pasigamintu iš nurodytų ingredientų. Marinuotis palikite šaldytuve nuo dienos iki trijų.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sumeskite žiedeliais supjaustytą svogūną, minutę pakepinkite ir sudėkite išsimarinavusią širdį. Kepkite kartais pamaišydami tol, kol išsigaruos susidaręs skystis, o pati mėsa gražiai apskrus. Į pabaigą sumeskite svogūnų laiškų žiedukus ir dar kelias minutes pakepinkite, kol laiškai suminkštės. Pabarstykite druska, pipirais ir kitais mėgstamais msos prieskoniais. Valgykite su įprastais garnyrais, bulvėmis, ryžiais, duona. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas
-
Kinietiška kiauliena
-
Troškinys su kopūstais
-
Vištiena su grybais
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Vištiena su ryžiais
-
Troškinta antiena
-
Mėsa su pipirais
-
Mėsos troškinys aluje
-
Troškinta kiauliena
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Troškinys
-
Guliašas
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Vištienos paelija
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Vištiena su daržovemis
Kepta kiaulės širdis su svogūnais

- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, laiškai, ryžulėlis,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai, ryžulėlis,
1 vienetas -
Kiauliena, širdis,
0.5 kilogramo - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Marinatui:
Vanduo - truputis
Actas - 1 šaukštas
Svogūnas - 1 galva
Druska - pagal skonį
Juodieji malti pipirai - pagal skonį
Kiaulės širdį nuplaukite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir užmarinuokite marinatu, pasigamintu iš nurodytų ingredientų. Marinuotis palikite šaldytuve nuo dienos iki trijų.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sumeskite žiedeliais supjaustytą svogūną, minutę pakepinkite ir sudėkite išsimarinavusią širdį. Kepkite kartais pamaišydami tol, kol išsigaruos susidaręs skystis, o pati mėsa gražiai apskrus. Į pabaigą sumeskite svogūnų laiškų žiedukus ir dar kelias minutes pakepinkite, kol laiškai suminkštės. Pabarstykite druska, pipirais ir kitais mėgstamais msos prieskoniais. Valgykite su įprastais garnyrais, bulvėmis, ryžiais, duona. Skanaus.
Komentarai (11)
-
kiaule
2010-10-25 11:52
eik sau sito tai tikrai nevalgiciau
-
julija
2010-08-19 10:25
o butinai laikit nuo dienos iki tryju?
-
aiste
2010-08-17 07:24
;-) Labai geras kiaules sirdies receptas yar knygoje ''Mociutes vaises''.
Skanaus %-) :bravo: :pabuciuotas:
-
Linksmute
2009-12-08 20:58
Jeigu sirdi isvirti su gausybe prieskoniu - rezultatas panasus i virta liezuvi.Skanu valgyti salta ,su krienu padazu. Kepti nebandziau,bet butinai pabandysiu. ;-)
-
Doli
2009-12-07 20:45
Man tai atrodo, kad tik keptuvėje širdis nebus minkšta. O gal klystu?Šeip atrodo labai :super:
-
arvydas
2009-11-07 19:49
cia tam vegetarui uzsiciauk asile ir esk kas pasiulyta nepatinka neziurek kur mesiski patiekalai kausas nelaimingas
-
aurtar
2009-10-30 16:58
Atrodo super reiks pabandyti :)
-
afsfas
2009-10-11 14:30
asdasd slykstu duxai nezudykit kiauliu! xD