Krienuose troškinta karka
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiaulienos karka |
5 valgomieji šaukštai | krienai |
50 gramų | obelių aliejus |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
2.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
3.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos vištų blauzdelės
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Vištiena su sojų daigais
- Kiauliena aštriame padaže
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Avienos pilavas
- Vištienos troškinys
- Troškinta vištiena
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Uzbekiškas plovas
- Aluje troškinta višta
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Troškinta kiškiena su grybais
- Vištiena grybų padaže
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Vištiena kinietiškai
- Virta veršienos krūtininė
- Avienos šutinys su pupomis
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
Krienuose troškinta karka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos karka,
1 vienetas -
Krienai,
5 valgomieji šaukštai -
Obelių aliejus,
50 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...