![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Krienuose troškinta karka
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiaulienos karka |
5 valgomieji šaukštai | krienai |
50 gramų | obelių aliejus |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
2.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
3.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Vištiena grybų padaže
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Avienos pilavas
-
Vištiena su daržovemis
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Kotletų troškinys
-
Mėsos troškinys aluje
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Kiškis puodelyje
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
Krienuose troškinta karka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos karka,
1 vienetas -
Krienai,
5 valgomieji šaukštai -
Obelių aliejus,
50 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...