
Mėsa su pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | jautiena (filė) |
250 gramų | pomidorai |
250 gramų | pupelės |
100 mililitrų | raudonas vynas |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.3 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Guliašas
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Troškinta veršiena
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Troškinys su faršu
-
Jautienos čili su makaronais
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Aleksandro troškinys
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinti inkstai su citrina
Mėsa su pipirais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
250 gramų -
Pomidorai,
250 gramų -
Pupelės,
250 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...