![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Mėsa su pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | jautiena (filė) |
250 gramų | pomidorai |
250 gramų | pupelės |
100 mililitrų | raudonas vynas |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.3 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Troškinta triušiena
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Vištienos paelija
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Klajoklių kiškiena
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Triušienos troškinys
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Kiauliena bulgariškai
Mėsa su pipirais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
250 gramų -
Pomidorai,
250 gramų -
Pupelės,
250 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...