Mėsa su pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | jautiena (filė) |
| 250 gramų | pomidorai |
| 250 gramų | pupelės |
| 100 mililitrų | raudonas vynas |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 0.3 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikras močiutės guliašas
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Aleksandro troškinys
-
Rūgštus kabesas
-
Plovas su brokoliais
-
Troškinys
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Troškinta briediena
-
Avienos troškinys
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Vištienos paelija
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Troškinys žarijose
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Troškinys čenachinėse
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vištiena grybų padaže
Mėsa su pipirais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
250 gramų -
Pomidorai,
250 gramų -
Pupelės,
250 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
