Kiaulienos šonkaulius sukapoti gabaliukais, apibarstyti mėsos prieskoniais, pipirais ir druska. Palikti marinuotis apie valandą laiko. Tada šonkauliukus apkepti keptuvėje ir sudėti į verdantį vandenį troškintis. Slyvas nulieti verdančiu vandeniu ir suberti į puodą su šonkauliais. Viską troškinti apie valandą laiko ant mažos ugnies.
Skanaus.
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1200 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (mėsai) |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
2 stiklinės | džiovintų slyvų |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Troškintos vištų širdelės
- Mėsos troškinys su kava
- Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
- Lęšiai su vynu
- Ypatingas jautienos troškinys
- Vištiena troškinta su morkomis
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Plovas su brokoliais
- Plovas
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Vyne troškintas triušis
- Aluje troškinta jautiena
- Veršienos troškinys su lęšiais
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Pupelių troškinys su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Daržovių - kiaulienos guliašas
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, šonkauliai,
1200 gramų -
Prieskoniai, mėsai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintos slyvos,
2 stiklinės - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos šonkaulius sukapoti gabaliukais, apibarstyti mėsos prieskoniais, pipirais ir druska. Palikti marinuotis apie valandą laiko. Tada šonkauliukus apkepti keptuvėje ir sudėti į verdantį vandenį troškintis. Slyvas nulieti verdančiu vandeniu ir suberti į puodą su šonkauliais. Viską troškinti apie valandą laiko ant mažos ugnies.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...