Ypatingas jautienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai (raudonieji) |
2 vienetai | agurkų (konservuoti, didesni) |
100 mililitrų | pomidorų padažas |
200 mililitrų | grietinė |
100 gramų | kiaulienos šoninė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | lauro lapų |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą ir visus kitus produktus supjaustome šiaudeliais. Vienoje keptuvėje apkepiname daržoves su šonine, o kitoje prieskoniais pagardintas jautienos juosteles. Jautienai apkepus, suberiame į tą pačią keptuvę daržoves su šonine, sumaišome, įpilame grietinę ir pomidorų padažą bei smulkintus lauro lapus. Troškiname, kol mėsa taps minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tikro dzūko pietūs
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Kalakutienos guliašas
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Rūgštus kabesas
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Vištienos paelija
- Šonkauliai, troškinti kopūstuose
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
- Šernienos troškinys
- Vištiena grybų padaže
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Miglės guliašas
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Jautiena su slyvomis
- Kinietiška kiauliena
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Aviena su špinatais
Ypatingas jautienos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
400 gramų -
Svogūnai, raudonieji,
2 vienetai -
Agurkai, konservuoti, didesni,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
100 mililitrų -
Grietinė,
200 mililitrų -
Kiaulienos šoninė,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoniai
- Lauro lapai
-
Aliejus, kepimui,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą ir visus kitus produktus supjaustome šiaudeliais. Vienoje keptuvėje apkepiname daržoves su šonine, o kitoje prieskoniais pagardintas jautienos juosteles. Jautienai apkepus, suberiame į tą pačią keptuvę daržoves su šonine, sumaišome, įpilame grietinę ir pomidorų padažą bei smulkintus lauro lapus. Troškiname, kol mėsa taps minkšta.
Reklama:
Komentarai (2)
-
AŠ
2017-04-03 18:05
Na nieko įpatingo, netgi sakyčiau pats paprasčiausias paruošimo būdas :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...