
Ypatingas jautienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai (raudonieji) |
2 vienetai | agurkų (konservuoti, didesni) |
100 mililitrų | pomidorų padažas |
200 mililitrų | grietinė |
100 gramų | kiaulienos šoninė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | lauro lapų |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą ir visus kitus produktus supjaustome šiaudeliais. Vienoje keptuvėje apkepiname daržoves su šonine, o kitoje prieskoniais pagardintas jautienos juosteles. Jautienai apkepus, suberiame į tą pačią keptuvę daržoves su šonine, sumaišome, įpilame grietinę ir pomidorų padažą bei smulkintus lauro lapus. Troškiname, kol mėsa taps minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Vištiena "afigiena"
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Triušio kepsnys
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Krienuose troškinta karka
-
Aštrus troškinys
-
Smegenų troškinys
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Troškinukas
-
Vištiena su ananasais
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Makaronai su faršu
-
Guliašas
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
Ypatingas jautienos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
400 gramų -
Svogūnai, raudonieji,
2 vienetai -
Agurkai, konservuoti, didesni,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
100 mililitrų -
Grietinė,
200 mililitrų -
Kiaulienos šoninė,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoniai
- Lauro lapai
-
Aliejus, kepimui,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą ir visus kitus produktus supjaustome šiaudeliais. Vienoje keptuvėje apkepiname daržoves su šonine, o kitoje prieskoniais pagardintas jautienos juosteles. Jautienai apkepus, suberiame į tą pačią keptuvę daržoves su šonine, sumaišome, įpilame grietinę ir pomidorų padažą bei smulkintus lauro lapus. Troškiname, kol mėsa taps minkšta.
Reklama:
Komentarai (2)
-
AŠ
2017-04-03 18:05
Na nieko įpatingo, netgi sakyčiau pats paprasčiausias paruošimo būdas :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...