
Ypatingas jautienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai (raudonieji) |
2 vienetai | agurkų (konservuoti, didesni) |
100 mililitrų | pomidorų padažas |
200 mililitrų | grietinė |
100 gramų | kiaulienos šoninė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | lauro lapų |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą ir visus kitus produktus supjaustome šiaudeliais. Vienoje keptuvėje apkepiname daržoves su šonine, o kitoje prieskoniais pagardintas jautienos juosteles. Jautienai apkepus, suberiame į tą pačią keptuvę daržoves su šonine, sumaišome, įpilame grietinę ir pomidorų padažą bei smulkintus lauro lapus. Troškiname, kol mėsa taps minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Lankašyro pietūs
-
Jautiena su ryžiais
-
Veršiena su vyno padažu
-
Virta aviena su pomidorais
-
Krienuose troškinta karka
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Troškinukas žiemai
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Tikro dzūko pietūs
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Avienos ragu
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Vištiena su daržovemis
-
Troškinys žarijose
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinta triušiena
Ypatingas jautienos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
400 gramų -
Svogūnai, raudonieji,
2 vienetai -
Agurkai, konservuoti, didesni,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
100 mililitrų -
Grietinė,
200 mililitrų -
Kiaulienos šoninė,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoniai
- Lauro lapai
-
Aliejus, kepimui,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą ir visus kitus produktus supjaustome šiaudeliais. Vienoje keptuvėje apkepiname daržoves su šonine, o kitoje prieskoniais pagardintas jautienos juosteles. Jautienai apkepus, suberiame į tą pačią keptuvę daržoves su šonine, sumaišome, įpilame grietinę ir pomidorų padažą bei smulkintus lauro lapus. Troškiname, kol mėsa taps minkšta.
Reklama:
Komentarai (2)
-
AŠ
2017-04-03 18:05
Na nieko įpatingo, netgi sakyčiau pats paprasčiausias paruošimo būdas :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...