Avieną supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais (2cm storio, 5cm ilgio), apkepame keptuvėje su trupučiu druskos ir prieskonių kol apskrunda, viską supilame į verdantį vandenį, uždengiame ir paliekame virti.
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinta aviena kaimiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | avienos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | sviestas (kepimui) |
šiek tiek | žalumynų (prieskoniniai) |
šiek tiek | mėta (džiovinta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kepenėlių troškinys
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Mėsa su pipirais
-
Triušienos troškinys
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Vištienos paelija
-
Aviena su špinatais
-
Virta veršienos krūtininė
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Troškinta žuvis
-
Kotletų troškinys
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Stirnienos troškinys
-
Plovas su brokoliais
Troškinta aviena kaimiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aviena
- Druska
- Prieskoniai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Sviestas, kepimui
- Žalumynai, prieskoniniai
- Mėta, džiovinta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais (2cm storio, 5cm ilgio), apkepame keptuvėje su trupučiu druskos ir prieskonių kol apskrunda, viską supilame į verdantį vandenį, uždengiame ir paliekame virti.
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Linas
2016-02-06 13:38
Prašom, nėra už ką.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...