Avieną supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais (2cm storio, 5cm ilgio), apkepame keptuvėje su trupučiu druskos ir prieskonių kol apskrunda, viską supilame į verdantį vandenį, uždengiame ir paliekame virti.
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
Troškinta aviena kaimiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | avienos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | sviestas (kepimui) |
| šiek tiek | žalumynų (prieskoniniai) |
| šiek tiek | mėta (džiovinta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Troškinta žąsiena
-
Jautiena su slyvomis
-
Paelja
-
Baltasis čili troškinys
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Makaronai su faršu
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškintos vištų širdelės
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Troškinta žuvis
-
Plovas orkaitėje
-
Troškinta briediena
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Aviena totoriškai
Troškinta aviena kaimiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aviena
- Druska
- Prieskoniai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Sviestas, kepimui
- Žalumynai, prieskoniniai
- Mėta, džiovinta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais (2cm storio, 5cm ilgio), apkepame keptuvėje su trupučiu druskos ir prieskonių kol apskrunda, viską supilame į verdantį vandenį, uždengiame ir paliekame virti.
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Linas
2016-02-06 13:38
Prašom, nėra už ką.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
