
Lankašyro pietūs
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (inkstai) |
3 vienetai | avienos (inkstai) |
1 kilogramas | bulvių |
3 vienetai | svogūnai |
200 gramų | grybai |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta antiena
-
Vištiena grybų padaže
-
Aštrus troškinys
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Jautienos čili su makaronais
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Makaronai su faršu
-
Vištiena su daržovemis
-
Troškinta kalakutiena
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Šernienos troškinys
-
Aštri troškinta aviena
-
Aviena su špinatais
-
Troškinys su kopūstais
-
Kepti ryžiai
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Troškinta vištiena
Lankašyro pietūs
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, inkstai,
1 kilogramas -
Aviena, inkstai,
3 vienetai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grybai,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jefas
2011-06-17 12:41
Niam Niam :-D %-) ;-)
-
lele
2010-03-05 14:02
8-| fui kaka :-( :bloga: %-) :-o :bomba: ;-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...