Lankašyro pietūs
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | avienos (inkstai) |
| 3 vienetai | avienos (inkstai) |
| 1 kilogramas | bulvių |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 200 gramų | grybai |
| 0.5 litro | sultinys (mėsos) |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Plovas su brokoliais
-
Guliašas
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Troškintos vištų širdelės
-
Kiauliena bulgariškai
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Vyne troškintas triušis
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Baklažanai japoniškai
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Mėsos troškinys aluje
Lankašyro pietūs
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, inkstai,
1 kilogramas -
Aviena, inkstai,
3 vienetai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grybai,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jefas
2011-06-17 12:41
Niam Niam :-D %-) ;-)
-
lele
2010-03-05 14:02
8-| fui kaka :-( :bloga: %-) :-o :bomba: ;-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
