Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.

Pupelių troškinys su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
15 vienetų | svogūnai (labai mažiukai) |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Jautiena su slyvomis
-
Kinietiška kiauliena
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Virta šerno galva
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Troškinukas
-
Jautienos čenakai
-
Kiaulienos guliašas
-
Kiauliena bulgariškai
-
Aštrios vištų kepenėlės
Pupelių troškinys su mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Svogūnai, labai mažiukai,
15 vienetų -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena,
300 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
Reklama:
Komentarai (5)
-
romualda
2011-01-14 16:55
Lengva atrodo visai....
-
(anonimas)
2010-02-20 09:22
:-( %-) :super: :bloga: :-D :-p ;-) :-D %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...