Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
Pupelių troškinys su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
15 vienetų | svogūnai (labai mažiukai) |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta aviena su moliūgais
- Troškinta aviena kaimiškai
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Keri viščiukas
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Pupelių troškinys su sūriu
- Kiaulienos išpjova su daržovėmis
- Morkų troškinys su vištiena
- Aviena totoriškai
- Guliašas
- Vyne troškintas triušis
- Triušienos troškinys su ryžiais
- Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Stirnienos troškinys (ubagiškai)
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Guliašas su kiauliena
- Kiaulienos ir daržovių troškinys
Pupelių troškinys su mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Svogūnai, labai mažiukai,
15 vienetų -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena,
300 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
Reklama:
Komentarai (5)
-
romualda
2011-01-14 16:55
Lengva atrodo visai....
-
(anonimas)
2010-02-20 09:22
:-( %-) :super: :bloga: :-D :-p ;-) :-D %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...