
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | kopūstai (švieži) |
159 gramai | kopūstai (rauginti) |
100 gramų | dešra (rūkyta) |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės (Krapai, gelsvė, petražolė ) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šviežius kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Į puodą kopūstus sudėti, įpilti vandens (kad apsemtų) ir patroškinti. Per tą laiką susipjaustyti dešrą, česnakus, petražoles, krapus ir gelsvę. Nusiskusti bulves ir jas užkaisti.
2.
Tiek laiko užteks troškinti šviežią kopūstą. Dabar galima sudėti raugintus kopūstus, dešrą, česnakus, druskos. Troškinti, kol išvirs bulvės. Apie 20 min. Tada suberti krapus, gelsvę ir petražoles. Dar patroškinti minutę kitą ir išjungti viryklę.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinukas
-
Naminis jautienos troškinys
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Guliašas
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Daržovių troškinys
-
Makaronai su faršu
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Kiaulienos troškinys
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Meksikietiškas troškinys
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Krienuose troškinta karka
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Avienos ragu
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Indiškai kepta kiauliena
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai, švieži,
300 gramų -
Kopūstai, rauginti,
159 gramai -
Dešra, rūkyta,
100 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Prieskoniai
-
Prieskoninės žolelės, Krapai, gelsvė, petražolė ,
1 žiupsnelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Į puodą kopūstus sudėti, įpilti vandens (kad apsemtų) ir patroškinti. Per tą laiką susipjaustyti dešrą, česnakus, petražoles, krapus ir gelsvę. Nusiskusti bulves ir jas užkaisti.
Tiek laiko užteks troškinti šviežią kopūstą. Dabar galima sudėti raugintus kopūstus, dešrą, česnakus, druskos. Troškinti, kol išvirs bulvės. Apie 20 min. Tada suberti krapus, gelsvę ir petražoles. Dar patroškinti minutę kitą ir išjungti viryklę.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...