
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
700 gramų | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
Aliejuje pradėti kepti mėsą, vėliau sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir sutarkuotą morką. Įpilti vandens, pagal skonį pomidorų padažo. Ir troškinti kol mėsa suminkštės.
Ant sausos keptuves pakepti miltus kol pakeis spalva. Likus 5 min, kepti mėsai suberti pakepintus miltus.
Garnyras: išvirti bulves su lupenomis, nulupti ir pakepti keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Vištiena grybų padaže
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Jautiena su ryžiais
-
Troškinta laukinė antis
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Kiškiena bulgariškai
-
Kiauliena su aguročiais
-
Vištiena su daržovemis
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Kiškis puodelyje
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Virta veršiena su daržovėmis
Miglės guliašas

- Paruošimo laikas:
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiauliena,
700 gramų - Druska
- Alyvuogių aliejus
- Kvietiniai miltai
- Bulvės
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustyti gabalėliais, pabarstyti prieskoniais, pipirais. 2 susmulkintas česnako skilteles įmaišyti į mėsą, galima užspausti citrinos sulčių. Išmaišyti ir palaikyti porą val.
Aliejuje pradėti kepti mėsą, vėliau sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir sutarkuotą morką. Įpilti vandens, pagal skonį pomidorų padažo. Ir troškinti kol mėsa suminkštės.
Ant sausos keptuves pakepti miltus kol pakeis spalva. Likus 5 min, kepti mėsai suberti pakepintus miltus.
Garnyras: išvirti bulves su lupenomis, nulupti ir pakepti keptuvėje.
Komentarai (19)
-
Najo
2016-12-09 17:15
Kodėl jis būtent Miglės?
-
Najo
2016-12-09 17:13
Miglės guliašas, dieduko dešra... ;-D
-
elite
2011-11-06 23:26
man irgi labai patiko skanus :-(
-
jolanta
2010-12-28 07:14
labai skaniai isejo. :super: :super: :super: :super: :super:
-
Vitalis
2010-12-18 17:33
Katik pasigaminau shit easy troshkinuka, su bulviu koshe, mmm~~~ labai skanu.
Achiu uzh recepta :)
-
migle
2010-03-24 12:20
sutinku, kose irgi gerai limpa :super: su gulesiuku
-
liu
2010-03-24 10:38
geriausiai prie guliaso tinka bulviu kose........... :taip:
-
tomas to linksmute
2010-03-24 09:38
na reiks pabandytu,o gal galetumet patarti kas galetu tikti garnyrui vietoj bulviu?
-
VYTAS
2010-03-23 17:27
nu tikrai kad skanus aciu :super:
-
Linksmute to tomas
2010-03-23 17:00
O tu ,tomai , nusipirk raudona lupena bulviu - gerai jas nuplauk ir nenuluptas pabandyk issikepti. :super: Labai skanu ir sveika !