Troškinti šonkauliai su kmynais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
800 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti agurkai su įdaru
- Guliašas
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Vištienos troškinys
- Baltasis čili troškinys
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Meksikietiškas troškinys
- Troškinta antis su daržovėmis
- Čenachai "Be pastangų"
- Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Kinietiška kiauliena
- Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Virta aviena su pomidorais
- Kiškiena bulgariškai
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
Troškinti šonkauliai su kmynais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kiauliena, šonkauliai,
800 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...